2777
2789
عنوان

خانما خواهشا کمک کنین اخه چیکار کنم با مادر شوهرم🤬😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 40 پست
شهرمون کوچیک میگ مردم چی‌میگن چطور این دوتا پیر رو تنها بزارم منم نمیتونم بشینم نگا کنم مگ میشه اصلا

زندگیتو سر مادر شوهرت خراب نکن کمتر برو پایین یا میری پایین خونش سعی کن به گوش بیخیالی بزنی مگه چندسال میخوان عمر کنن اونا بالاخره از دستشون راحت میشی دیگه ولی باید تحمل کنی بعدشم شهرتون کوچیکه رو زنی که طلاق گرفته هزارتا عیب و ایراد میذارن و کم پیش میاد که دوباره ازدواج کنی و شوهر بهتر از شوهرالانت گیرت بیاد برای همین سعی کن مهربون باشی با مامانش حالا یکم ظرف بشوری یا تمیز کاری کنی خونشو چیزی که ازت کم نمیشه بعدشم زیاد پیش شوهرت غر غر نکن از مادرش و خیلی با ملایمت حرف بزن‌ یکم کوتاه بیا تو زندگی ایشاللا همه چی بهتر میشه بی جواب نمیمونه 

خانوادت حامیت هستن؟

بگو بابات باهاشون سفت و سخت اتمام حجت بکنه.

چون این زندگی نمیشه. تهش یه افسرده داغون میشی.

اگه شوهرت میتونه خونه جدا بگیره از نظر مالی بابات مجبورش کنه.

تو هم به چند روز برو خونه بابات و تا تعهد ندن و اخلاقشون را درست نکردن برنگرد.

از حرف فامیل و در و همسایه هم نترس.

خودت و زندگیت از هر چیزی مهمترید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیتو سر مادر شوهرت خراب نکن کمتر برو پایین یا میری پایین خونش سعی کن به گوش بیخیالی بزنی مگه چندس ...

چ‌جوری‌کمتر برم من الان صب‌از خاب بیدارشم‌بدون اینک تختمو جابجا کنم میرمم پایین کار میکنم اگ تموم بشه هم باید باز بمونم اونجا بزم بالا میگ سگ ریده بالا هی میگی میرم‌تمیز کنم یا میگ چقد میخابی هر چ‌کار کنم نمیگ عروسم کار کرده هر کی بیاد خونه میگ والا هیچ‌کاری برام نمیکنه مفت کیخوره میخابه

چ‌جوری‌کمتر برم من الان صب‌از خاب بیدارشم‌بدون اینک تختمو جابجا کنم میرمم پایین کار میکنم اگ تموم بش ...

مادرشوهرت عقب موندست واقعا برای همین یه تایمی برو پایین که شوهرت هم باشه باهم برین که کار میکنی ببینه که داری زحمت میکشی و تایمایی که نیست برو باشگاه به خودت برس 

میاد گوشیمو نگا میکنه میبینه‌مامانم زنگ زده میگ چیه ک مامانت دم ب دیقه میزنگ تا بخام برم خونه پدرم م ...

بگو همه حرفتون اینه که فلانی بهتون فلان حرف رو زده پس نرید خونش 

اما مادرت که حرف بزنه میگی کاریت نباشه 

پس بیا دو طرف رو کاریمون نباشه

بیا زندگیمون رو بسازیم 

بیا دنبال این نباشیم فلانی چی گفت 

هرچند که هم تو و هم من باید مواظب باشیم به همسرمون چیزی نگن 

من به خاطر تو حاضرم تحمل کنم اما تو هم به مادرت بگو منو ناراحت نکنه تا کم کم همه چیز درست شه 

بعد بگو اگر خواهرتم نمیذاشتن بیاد خونتون همینقدر راحت میپذیرفتی 

مگر خواهرت رو خریدن مگر برده داری میکنن که برای دیدن مادرش باید دوساعت گریه کنه 

بعد بگو من از تو انتظار دارم مدیریت کنی نه اینکه بگی کاریت نباشه 

ببین یه جنگ به پاکن بگو ازاول میگفتین نوکرو نگهبان واس ننه بابات میخواین نه عروس وزن واس پسرتون

نروپایین اگه رفتی کارنکن چنددقیقه بشین وبرگردبالا توچه کارکنی چه نکنی اوناحرف خودشونومیزنن و تورو خاروخفیف میکنن حداقل نرووکارنکن تادلت نسوزه

فکرآیندت باش هزار دردومریضی میگیری ناراحتی اعصاب میگیری

فقط خواهشا خواهشا بچه دارنشو

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

این چه زندگییه واقعا؟؟ چند ساله ازدواج کردی؟ اونجا خونه نیست جهنمه.شوهرتم نکهبان جهنمه مادرشوهرتم شی ...

گریم‌گرف از تعریفت ،من شش سال تو غربت با مادرشونر زندگی کردم ولی نمی دونستم  تعریف درستش اینیه که تو گفتی 😭😭😭😭😭 دقیقا همین بود 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
عزیزم.متاسفم واقعا.ببخش ناراحتت کردم🥺.

نه اتفاقا بیدارم کردی تا بفهمم چه بلایی سرم اومده 😔💔

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»