2777
2789
عنوان

خانما خواهشا کمک کنین اخه چیکار کنم با مادر شوهرم🤬😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 40 پست
بیچاره ها اگ بیان بگن چرا اینه  شوهرم میگ کلا قط رابطه کن چرا اومدن دخالت کردن میخام با قهر بر ...

برو‌خاهر برو.هر کار که لازمه بکن.تازه اول راهی و این بلاها رو سرت میارن چند سال بگذره روانیت میکنن با یه بچه 😓سفت و سخت جلوگیری کن و ناراحت نشو ولی طلاق رو واسه همچین روزایی گذاشتن.

یادم نمیاد اینجا کسی رو توصیه به طلاق کرده باشم ولی اولین نفری هستی که اینو گفتم .واقعا حیفه جوونیت .اینا خانواده ی مناسبی نیستن شوهرتم ادم حسابی نیست😔

یاشاسین آذربایجان💓✌

برو‌خاهر برو.هر کار که لازمه بکن.تازه اول راهی و این بلاها رو سرت میارن چند سال بگذره روانیت میکنن ب ...

به نمیخام حال روزمو میبینم از بچه متنفر میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه از خودت  بوده  ک  همیچین  دوس پسری بله دادی نامزدی و ب عقد کشوندی و  ازدواح  کردی

الان  وقت سرزنش نیست درسته 

ولی شوهرت  بچه ننه است  بهتره  جدا شی  بری خونه پدرت اگر دوست داشته باشه شرطی قبول میکنه  تعهد میده  و خونه جدا میگیره

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
دست بزن نداره اهل خیانتم نیس تا وقتی ماریش نداشه باشی ارومه مهربون

اینا امتیاز نیست. ادم سالم باید اینجوری باشه.

بقیه رفتاراش چی! 

خودت میگی تو دوستی بد دل بود. باید بیشتر فکر میکردی.

الان هر چی دعوا کنی بدتر میشه.

مادرشوهرت برات دعا گرفته تمام

ن خونشون دعا پیدا کردیم بد پیدا کردن دعا دعوامون تموم شد ولی من نمبخاستم تموم ه میخاستم کلا اون دعوا رو بهونه کنم از خونه بزنم ببرون😔

تو دوران نامزدی اخلاقشو بت نشون داده بوده چرا دیگه باهاش ادامه دادی پشتش حرف بزنن دلیل نداره که همه آدما بگی سلام سرتو برگردونی دارن حرفتو میزنن اینا بهونه س  اخلاق نداره باید با این اخلاقش کنار بیای تا از اون خونه من مامانش بیاین بیرون

اینا امتیاز نیست. ادم سالم باید اینجوری باشه. بقیه رفتاراش چی!  خودت میگی تو دوستی بد دل بود. ...

من دیگ با اون کاراش کنار اومدم وقتی مادرش نباشه خیلیییییی خوبه هیچی نمیگ ولی مادرش غیر مستقیم اونو تحت کنترلش قرار داده

شوهرت خوبه ولی دهن ببن خونوادشه و باید اروم یه روز بشینی بهش بگی که ما اگه از هم دور باشیم احترام بی ...

شهرمون کوچیک میگ مردم چی‌میگن چطور این دوتا پیر رو تنها بزارم منم نمیتونم بشینم نگا کنم مگ میشه اصلا

خب این بدترین عیبه گوشی بودن و عدم استقلال.

میخام برم دوره ارایشگری درسم‌خوب نی حداقل مستقل شم بد جداشم ماشینشو میخاد بزنه ب نامم میخام برا خودم جم کنم بد وقتی قهر کنم ک دیگ منتش بالا سرم نباشه بش بگم از اون خونه جدا میشیم یا از هم اگ مامانت مهم مامانتو بچسب