سلام خانما من اومدم اینجا خصوصیات شوهرمو خانوادشو بگم ک چیکار کنم همشم از قبل تایپ شده
شوهرم:از اولشم غیرتی بود ینی نامزدی دوستی تا حدی ک الان با خونه عموماینا عمه هام خاله دایی هیچ کدوم ارتباطی ندارم هزار بار گفتم دعوا کردم ولی نشد ک نشد میگ اونا پشت سرم حرف زدن (راست میگ خیلی حرف زدن) ت نامزدی حق نداشتم با بابام حتی ب خونه ودر بزرگمم بزم ی کولی بازی در میاورد ک. از همه چی پشیمون میشدم
بیچاره ها اگ بیان بگن چرا اینه شوهرم میگ کلا قط رابطه کن چرا اومدن دخالت کردن میخام با قهر بر ...
بروخاهر برو.هر کار که لازمه بکن.تازه اول راهی و این بلاها رو سرت میارن چند سال بگذره روانیت میکنن با یه بچه 😓سفت و سخت جلوگیری کن و ناراحت نشو ولی طلاق رو واسه همچین روزایی گذاشتن.
یادم نمیاد اینجا کسی رو توصیه به طلاق کرده باشم ولی اولین نفری هستی که اینو گفتم .واقعا حیفه جوونیت .اینا خانواده ی مناسبی نیستن شوهرتم ادم حسابی نیست😔
تو دوران نامزدی اخلاقشو بت نشون داده بوده چرا دیگه باهاش ادامه دادی پشتش حرف بزنن دلیل نداره که همه آدما بگی سلام سرتو برگردونی دارن حرفتو میزنن اینا بهونه س اخلاق نداره باید با این اخلاقش کنار بیای تا از اون خونه من مامانش بیاین بیرون
میخام برم دوره ارایشگری درسمخوب نی حداقل مستقل شم بد جداشم ماشینشو میخاد بزنه ب نامم میخام برا خودم جم کنم بد وقتی قهر کنم ک دیگ منتش بالا سرم نباشه بش بگم از اون خونه جدا میشیم یا از هم اگ مامانت مهم مامانتو بچسب