2777
2789

برای اینکه هولد کنی باید ارزت رو بخری و چند سال بیخیالش بشی اما اگر میخوای ترید کنی باید دوره هاشو بگذرونی که پولتم به فنا نره

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه هولد کنی باید ارزت رو بخری و چند سال بیخیالش بشی اما اگر میخوای ترید کنی باید دوره هاشو ب ...

والا تو بورس رفتم این آخرا که دیگه سود کرده بودن همه من ضرر کردم، حالا میخام ارز دیجیتال بخرم ولی هیچی ازش سر در نمیارم

برای اینکه هولد کنی باید ارزت رو بخری و چند سال بیخیالش بشی اما اگر میخوای ترید کنی باید دوره هاشو ب ...

باید کجا دوره هاشو بگذرونم؟ هیچی ازش نمیدونم کسی هم نیست راهنماییم کنه، من تو والکس ثبت نام کردم

والا تو بورس رفتم این آخرا که دیگه سود کرده بودن همه من ضرر کردم، حالا میخام ارز دیجیتال بخرم ولی هی ...

ارز دیجیتالم اگه بخوای ترید کنی (همش خرید و فروش کنی) و سوادش رو نداشته باشی پولت رو میسوزونی 

اگرم بخوای بخری و بزاری بمونه ارزهای رو بخر که در رتبه بندی از شماره ۳ تا ۱۰۰ هست و قیمتش زیر یک دلار هست از هرکدوم مثلا پونصد هزار تومن بخر بزار بمونه ( بیت  کوین و اتریوم  رو نگفتم  چون هنوز جا واسه سقوط قیمت دارن)  لونا و اف تی تی هم نخر ) 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
باید کجا دوره هاشو بگذرونم؟ هیچی ازش نمیدونم کسی هم نیست راهنماییم کنه، من تو والکس ثبت نام کردم

من تا دلت بهواد کلاس ثبت نام کردم و هزینه کردم و... 

خوبیش اینه درامدت دلاری میشه

اما اینم بگم ما یکی از ماشینامون رو برای این مار فروختیم تا هم مانیتور بخریم هم گوشی بهتر برای شوهرم و هم لپ تاب هزینه های دیگه و هم یه قسمتیشو تتر کردیم گذلشتیم برای ترید

من تا دلت بهواد کلاس ثبت نام کردم و هزینه کردم و...  خوبیش اینه درامدت دلاری میشه اما اینم بگ ...

ممنون از راهنماییت، از کجا بفهمم کلاساش کجاها برگزار میشه؟ تو فامیلمون هستند کسایی که ارز دیجیتال خریدو فروش میکنن ولی اصلا راهنمایی نمیکنن و در موردش صحبت نمیکنن

ممنون از راهنماییت، از کجا بفهمم کلاساش کجاها برگزار میشه؟ تو فامیلمون هستند کسایی که ارز دیجیتال خر ...

من واقعا به یه درآمد احتیاج دارم بچه کوچیک دارم و باردار هم هستم سر کار اصلا نمیتونم برم حالا تو فکر ارز دیجیتال چند روزه

من واقعا به یه درآمد احتیاج دارم بچه کوچیک دارم و باردار هم هستم سر کار اصلا نمیتونم برم حالا تو فکر ...

عزیزم‌این بازار نه یکشبه  حتی یکساله هم بهت سود نمیده ما الان ۶ ماهه اومدیم توش بخدا هنوز که هنوزه توی ازمون و خطاییم و کلی پول سوخت دادیم اما چون هزینه کردیم نمیتونیم دست بکشیم یعنی این حرفه نیاز به ازمون و خطای زیادی داره پس بهت پیشنهاد نمیکنم که بعنوان یک منبع درامد کوتاه مدت روش حساب باز کنی ..

اما به اندازه یک سوم نقدینگیت رو میتونی ارز بخری و رمز کیف پولت رو یه جایی حفظ کنی و بزاری برای زمانی که بچه های گلت بزرگ شدن تا اون موقع  براشون سرمایه بشه 

میشه یه صرافی آنلاین معتبر بهم معرفی کنین؟ خودم والکس ثبت نام کردم

ممنون از راهنماییت، از کجا بفهمم کلاساش کجاها برگزار میشه؟ تو فامیلمون هستند کسایی که ارز دیجیتال خر ...

کلاسها مجازی هست من کلاس خیلیارو با تبلیغات گسترده ای که کردن ثبت نام کردم و حدود بیست میلیون تا الان هزینه کلاس کردم اما نظر منو بخوای کلاسای مهدی عبداللهی خیلی جامع تره بقیه وسط راه ولت میکنن 

البته  مهدی عبداللهی فکر میکنم الان کلاس نداره

اما اسمش یادت باشه 

عزیزم‌این بازار نه یکشبه  حتی یکساله هم بهت سود نمیده ما الان ۶ ماهه اومدیم توش بخدا هنوز ...

ممنون عزیزم از راهنماییت، ولی من تو آشناهای دیدم کساییکه پولشون دادن به تریدر و خیلی هم سود کردن در عرض چند ماه، یکیشون یک میلیارد سود کرد و اون‌یکی هم در حد ۵۰۰،۶۰۰ میلیون

میشه یه صرافی آنلاین معتبر بهم معرفی کنین؟ خودم والکس ثبت نام کردم

عزیزم ولکس کیف پول هستش 

صرافی mexc , البته صرافی بینگ ایکس هم هست که خیلی ایرانیا کار میکنن اما ممکنه یهو داستان شه