2777
2789

سلام من یه خانومی رو میشناسم ک از اقوام هم هست کلا وقتی بااین خانم حرف میزنم کاری میکنع ک اعتماد به نفسم از صد بره رو صفر انقدر که بهت تلقین میکنه تو چیزی کم داری من در مواجهه باهاش چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی قطع رابطه کن اگه نمی تونی ارتباطت رو باهاش به حداقل برسون وقتی کنارشی سعی کن خودت رو با چیزی مشغول کنی و اگه دهن باز کرد که گهر افشانی کنه تو چشمش زل بزن و مستقیم و واضح بگو از حرفاش ناراحت شدی و دیگه دلت نمیخواد نظرش رو در مورد خودت بدونی.

اگه میتونی قطع رابطه کن اگه نمی تونی ارتباطت رو باهاش به حداقل برسون وقتی کنارشی سعی کن خودت رو با چ ...

خیلی دوست دارم بهش بگم مشکل دیگه اس داره ک منو با بقیه خیلی مقایسه میکنه چندبارک تکرار کرد گفتم منو مقایسه نکن من مجبور نیستم مثل دختر خالت یا دختر داییت  باشم ولی این تو تربیتش ریشه کرده و روبر نمیگردونه

کسایی ک از خورد کردن دیگران لذت میبرن ضعف دارن وازطرف اطرافیان تحقیر شدن و می‌خوان این حس بدرود ب بق ...

دقیقا من فکر کردم ک ریشه در گذشتش دارع و ازش سوال کردم چون خودش قیافه خیلی معمولی داره همه بهش گفتن زشتی و به خاطر همین اخلاقش گفتن به چی مینازی به قیاقت یا پولت 

آزادمایی ک از بقیه عیب میگیرن متنفرم ایناقاتل اعتمادبنفسن

مشکل دیگم اینه ک من مشکلات روحی دارم و تحت درمانم واسم خوب نیست ک خیلی ناراحت بشم ولی این خانم 😞