دلم خنک شد ولی حیف که شوهره باور نکرد ولی خب همین که رسوا شد دلم خنک شد
اگ اسمش سیو بوده پاک میکردی ک شماره بیوفته و مطمعن شه ساختگی نیس
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اینجا از خیلیا شنیدم که زنه خیانت کرده شوهره بازم پاش مونده و به خوشی زندگی کردن
چون خیلی برا مرد سخته و ب غرورش برمیخوره و خورد میشه جلو بقیه مردا
و اینک من ازروان شناس شنیدم ک میگ مردایی ک خیانت میبینن ب شدت ضربه مالی ام میخورن و پسرفت میکنن و منزوی
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
به شدت موافقم و این که از این نوع داستان سرایی قطره چکانی هم متنفرم ببخشید آدم باید بعد ازدو ...
خب منم همین ومیگم یه مرد متاهل متهد به زنش مثلا میگن شوهرت خیانت کرد زنه رو پیدا کن جرش بده فلان کن بهمان کن نمیخوام بفهمن مقصر اصلی شوهرشونه اگه ایشون پایه نباشن اون زن چکارمیخوادبکنه مثلا اون زن به شما تعهد داره ولی شوهرتون چرا،حرفم اینه