2777
2789
عنوان

بیاید بگم با دوستم که با شوهرم ریخته بودن رو هم چیکار کردم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 58 پست
دلم خنک شد ولی حیف که شوهره باور نکرد ولی خب همین که رسوا شد دلم خنک شد

اگ اسمش سیو بوده پاک میکردی ک شماره بیوفته و مطمعن شه ساختگی نیس 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجا از خیلیا شنیدم که زنه خیانت کرده شوهره بازم پاش مونده و به خوشی زندگی کردن

بخدا وقتی میگن خرابا شانس دارن همینه

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
بخدا وقتی میگن خرابا شانس دارن همینه

دقیقا شوهرش خیلی بهش اعتماد داره این قبل از شوهرم با دوس پسر سابقش هم رابطه داشته همه رو گفتم به شوهرش ولی باور نمیکنه ب هیچ وجه

من رویایی دارم از جنس آزادی:)🥀

آبرو شوهر خودتو چی؟

اونم بردی؟

خدا گفته برا قتل دو تا شاهد کافیه 

ولی برا زنا چهار تا شاهد

یعنی تا میشه آبرو داری کنید 

شاید خیلی ناراحت بودی نمخوام قضاوت کنم 

سخته 

ولی ....

من اینجا از خیلیا شنیدم که زنه خیانت کرده شوهره بازم پاش مونده و به خوشی زندگی کردن

چون خیلی برا مرد سخته و ب غرورش برمیخوره و خورد میشه جلو بقیه مردا 

و اینک من ازروان شناس شنیدم ک میگ مردایی ک خیانت میبینن ب شدت ضربه مالی ام میخورن و پسرفت میکنن و منزوی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

به شدت موافقم  و این که از این نوع داستان سرایی قطره چکانی هم متنفرم ببخشید آدم باید بعد ازدو ...

خب منم همین ومیگم یه مرد متاهل متهد به زنش مثلا میگن شوهرت خیانت کرد زنه رو پیدا کن جرش بده فلان کن بهمان کن نمیخوام بفهمن مقصر اصلی شوهرشونه اگه ایشون پایه نباشن اون زن چکارمیخوادبکنه مثلا اون زن به شما تعهد داره ولی شوهرتون چرا،حرفم اینه