2777
2789
عنوان

بیاید بگم با دوستم که با شوهرم ریخته بودن رو هم چیکار کردم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 58 پست
بمیرم واسه زخمت🥹

باشه من زخمی 

شما ب زخمها میخندید؟ 

زخم ها همیشه واسه بقیس؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا وقتی میگن خرابا شانس دارن همینه

نمیدونم حکمت خدا چیه انصافا

یه چیزایی میبینم از زنای متاهل بعد میگم خدایا من که از اونا بهترم چرا یه دونه شوهر نصیب من نکردی 😑

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

از صبح فقط دارم گریه میکنم دارم دیونه میشم شوهرم یه آدم معتاد عوضیه بخدا نمیدونم چیکار کنم شرایط جدا ...

چرا شرایط جدایی نداری؟ 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یه عکس فقط داشتم که از گوشی شوهرم گرفتم 

کاش بیشتر مدرک جمع میکردی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اسی با این حساب شوهرت بفهمه به اونا زنگ زدی

کتک و کتکاری میشه

شرایط سختیه 

نمیدونم چی بگم

اما اگه میتونی یه نفرو زنگ بزن بیاد خونتون ..بیاد پیشت

یه نفر از خانواده ی شوهرت یا خودت

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
خب منم همین ومیگم یه مرد متاهل متهد به زنش مثلا میگن شوهرت خیانت کرد زنه رو پیدا کن جرش بده فلان کن ...

با تو موافقم من

با این مسخره بازی ها   و پلیس بازی ها مخالفم

خیانت کرده کسی که از نظر قانونی نباید می کرده

و البته ببخشید گاها پای تقصیر خودخانم ها هم وسطه

نمونه اش رو بارها دیدم 

نمی گم همه ی زنا البته

ولی بعضی هاشون تو خیانت شوهر خودشون هم مقصرن

همدردی کردم نخندیدم من عذر میخوام🌹

ببین من زخم خوردم واقعا. لا به لای این توضیح دادم .  ب استارتر میگم منم یکیم ک مث دوستت بی آبرو شدم  ولی آیا. با بی آبرو کردن بقیه ما ب آرامش میرسیم؟ 

قسم میخورم.  راضیم اونا  ب آرامش رسیدع باشن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10153078/فک-کنم-روبیکام-هک-شده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر