2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم با زن بابای جدیدش 😭بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 71 پست
انقدر حالم بده که خدا میدونه 😭خدا لعنتش کنه چقدر خودمونو به اب و اتیش زدیم برای تعداد مهریش بر ...

خدالعنت کنه اون زنیکه ......ندیده رو....اون میخواد اتیشش رو با یکی خاموش کنه لااقل زن مرد نودساله نمیشدی لعنتی ...شوهرتو از نقطه ضعفش بچزون ولی زندگیتو تاجایی که میتونی رهانکن چون اون زن ،زن زندگی نیست نه برای شوهرت و نه برای پدرشوهرت

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته ؟شوهرت چن سالشه؟بچه داری 

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
خدا لعنت کنه هرچی آدمه خونه خراب کنه پدرشوهرت نود سالشه زن ب چیش بوده دقیقا

وای نمیدونی چه قرصایی مصرف میکنه یه ادم پولداره خوشگذرونه قبلشمم همش دوست دختر جوون و بچه سال داشت و داره 

شوهرت چه .... آدمی هست خاک تو سرش با زن باباش چه .... شه. ببخشیدا طلاق بگیر 

دقیقا میخوام طلاق بگیرم چون چند ساله ازدواج کردم شوهرم حتی بچه دارم نمیشه من بخاطرش ای وی اف کردم دوبار چون جنین ضعیف بود افتاد یکسالم بخاطره افتادن جنین من مریض شدم شوهرم خیلیم بد دهن و بیاخلاقه ما همیشه مشکل داشتیم که بدتر شد تو دعوا گفت توافقی طلاق بگیریم‌من سه دونگ خونم بناممه گفتم اون سه دونگ دیگه رو باید بهم بدی برای مهرم نمیتونم تحملت کنم اول گفت باشه الان میگه نه طلاق بگیر بدون مهریه 

خدالعنت کنه اون زنیکه ......ندیده رو....اون میخواد اتیشش رو با یکی خاموش کنه لااقل زن مرد نودساله نم ...

خودش چند روزه رفته من تنهام پدر مادرمم فوت کردن کسی و‌ندارم هیچ کس اونم از ابن قضیه سواستفاده میکنه😭 حتی رو منم دست بلند کرده 

استارتر عزیز مرد نود ساله میتونه اصلا خودش کاراشو بکنه که رفته زن گرفته؟ اصلا آدم تو اون سن فکر این ...

نه عزیزم تحیلات نیست ایشون نماشگاه ماشین دارن مستخدمم دارن از منم سرو مرو‌گنده تره تخیلات چی عزیزم الانم تو باغشون داره کیف میکنه

نه عزیزم تحیلات نیست ایشون نماشگاه ماشین دارن مستخدمم دارن از منم سرو مرو‌گنده تره تخیلات چی عز ...

چه ریطی به نمایشگاه ماشین و مستخدم داره؟

طبیعت انسان ها اینجوریه که از یه جایی به بعد سنشون که بالا میره ضعیف هم میشن و هیچ آدم نود ساله ای انقدر خوب نمیمونه!!!

یه جوری صحبت میکنین انگار‌ معجون نامیرایی و جوانی رو کشف کردن‌.

آفرین فکر شما درسته

بقران بخداا کورشم اگه دروغ بگم مگه من مریضم من فقط راهنمایی میخوام چیکار کنم نمیدونم اسکرینا رو به باباش نشون بدم چیکار کنم اگه طلاق نده و مهرمو نده