2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم با زن بابای جدیدش 😭بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 71 پست
نمیده  وکیل گفت ببرش دفتر اسناد رسمی بگو سه دونگ و بنامم کن منم اونجا مینویسم مهریمو‌گرفتم گفت ...

غلط کرده بچش نمیشه خیانت هم میکنه مهریه نده ؟ وکیلت کار بلد نیست برو از یه وکیل دیگه بپرس

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودش عقده اییه خواسته درطول زندگی تورو بکشونه پایین ولی شکست نخور ارادتو قوی کن مشاور برو روی ...

دقیقا الانم با این زن که دوست شده و لاو میترکونن بیشتر داره خوردم میکنه اصلا رفتارای بدتر و جدیتر ازش دارم میبینم الان چند روزه نیمده قبلا هیچ وقت نمیزاشت من تنها باشم 

غلط کرده بچش نمیشه خیانت هم میکنه مهریه نده ؟ وکیلت کار بلد نیست برو از یه وکیل دیگه بپرس

بخدا از صبح سه جا زنگ زدم اگه ادم کار بلد میشناسین بهم معرفی کنید کمکم کنه 

اگه میشد عکسشونو میزاشتم اونایی که باورشون نمیشد شرمنده میشدن که میگفتن تخیلات و‌دروغه 

به خاک مامان بابام راست گفتم انقدر بقیه رو قضاوت نکنید 

اینا خونواده خیلی داغونین 

من واقعا گول خوردم و اشتباه کردم و دروغ بهم گفتن بعده ازدواج خیلی چیزا متوجه شدم حتی مادرش دوبار ازدواج داشت و …بگذریم

سه دونگ که بنامته طلاق بگیر همون به صلاحت بوده بچه دار نشدی . ولش کن این ادمو همون لیاقتش همون زنس&n ...

مشکلم اینه سه دونگ دیگه هم  بنام اینه تا زمان جدایی و فروش اون چه جوری اینو تحمل کنم نبینمش چه جوری سهممو بفروشم 

دقیقا الانم با این زن که دوست شده و لاو میترکونن بیشتر داره خوردم میکنه اصلا رفتارای بدتر و جدیتر از ...

خدااز باعثش نگذره که شمارو عذاب میدن

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...

هم میتونی مهریه بگیری عزیزم هم جداشی مرد یا زنی که مشکل داشته باش نتونه بچه دارشه همسرش میتونه طلاق بگیره نیازی به اجازه شوهرت برای طلاق نیس که بگی مهر ببخشی تااون طلاقت بده چون اون بچه دارنمیشه پس حق طلاق داری درکنارشم مهریه اتم باید بده فقط ممکن تو دادگاه بگه ندارم و قسطی بدن