2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

471 بازدید | 55 پست

خواهروبرادربزرگم باهم لجن هرکدوم سرزندگی خودشونن منم سرزندگی خودمم من خواهرمو خیلی دوست داشتم مثل مادربودبرام ولی چون با داداشم درارتباطم خواهرم باهام قطع رابطه کرده من تو شهرغریبم فردا عقد خواهرکوچیکمه خواهرمم لج کرده میگه نباید بمن بگن بیادکل خانوادمم قبولش دارن وبه حرفش گوش دادن هیچکس بهم محل نداده خیلی ناراحتم خانوادم بخاطر اون بیمحلم کردن حتی خواهرکوچیکم ازصبح احساس میکنم دارم خفه میشم اخه گناه من چیه من همیشه بفکرشونم همیشه هرکاری ازدستم براومده براشون کردم همیشه دوستشون داشتم بچه کوچیک دارم ازصبح نمتونم بهش برسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوب درکت میکنم تو چقد منی🥺🥺🥺 همه دور همن از من هیچ سراغی نمیگیرن 

ایکاش میتونستم بیخیال باشم بچسبم به زندگیم ولی اصلا نمیتونم خیلی نامردن بی دلیل اشک منو دراوردن

ایکاش میتونستم بیخیال باشم بچسبم به زندگیم ولی اصلا نمیتونم خیلی نامردن بی دلیل اشک منو دراوردن

منم مث خودتم بخدا نمیشه بیخیال بود موهام همه از غصه سفیدشد اونا عکس میزارن دور هم استوری میزارن

خوشبختی ینی چ دور چ نزدیک....هنوز کسی باشد ک بی بهانه دوستت داشته باشد.. 💞💞m💞💞
عضویتت مبارک

بخاطراینکه درددل کنم عضو شدم همسرمم همش سرکاره شوهرم درکم نمیکنه خانوادش بغل گوششه همش میگه ولشون کن بچسب به زندگیت اخه مگه به این راحتیه

منم مث خودتم بخدا نمیشه بیخیال بود موهام همه از غصه سفیدشد اونا عکس میزارن دور هم استوری میزارن

بخدا منم موهام سفید شده ۱۰ساله ازدواج کردم فقط غصشون مال منه شوهرمم همیشه بهم میگه خاک تو سرت

بخاطراینکه درددل کنم عضو شدم همسرمم همش سرکاره شوهرم درکم نمیکنه خانوادش بغل گوششه همش میگه ولشون کن ...

خانواده شوهر منم نزدیکن میبینه هر روز میگه ول کن خانوادتو 

بخدا منم موهام سفید شده ۱۰ساله ازدواج کردم فقط غصشون مال منه شوهرمم همیشه بهم میگه خاک تو سرت

ولش کن بایدکنار بیاییم 

تو چطور کنار اومدی؟من هرکارمیکنم نمیتونم بیخیالشون بشم 

به داداشت زنگ بزن بگو اونم نره وقتی تو به خاطر اون از سمت خواهرت ترد شدی ببخشیدا خواهرت خیلی بیشعوره

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
تو چطور کنار اومدی؟من هرکارمیکنم نمیتونم بیخیالشون بشم 

نیومدم الان دم عیدع دارم دق میکنم من بچه بزرگشونم ولی از ی طرف میبینم مادرمم سراغم نمیگیره قانع میشم 

کلا چند تا خواهر برادرین مادرت خبری ازت نمیگیره؟ بچه چندمی؟

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
واقعا خیلی نامردن این چه کاری که کردن

ی عمر عذاب برامون گذاشتن اخه به این میگن خانواده،، بعد حرف پسر مردم مث پتک رو سرمونه،، ن پدر ن برادری ن پشتو پناههی