2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 55 پست
حرف پسرمردم مثل پتک روسرتونه منظور کی رومیگید

فکر کنم همسرشون

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
فکر کنم منظورشون اینه منظور شما از پسر مردم چیه؟  پسر مردم منظورشون همسرشون هست

اره الان فهمیدم مرسی عزیزم بخدا حالم خوش نیس عید بیاد زود تموم ش شد 21 سال خونشون نمیرم اونم تو ی محل دارم دق میکنم براشون 

خوشبختی ینی چ دور چ نزدیک....هنوز کسی باشد ک بی بهانه دوستت داشته باشد.. 💞💞m💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو عقد. خواهرام نبودم اونطرف عروسی بود خونه من عزا کاش ازشون دور بودم حداقل نمیدیدمشون 

🥺🥺🥺🥺به خواهرای اینطوری توجه نکنین تو عمر کوتاه دنیا از سلامتی و آرامشتون لذت ببرید امیدوارم همسرو بچه هاتون جای اونا رو پر کنن

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
🥺🥺🥺🥺به خواهرای اینطوری توجه نکنین تو عمر کوتاه دنیا از سلامتی و آرامشتون لذت ببرید امیدوارم همسر ...

هیییی این نیز بگذرد چی بگم 

اره الان فهمیدم مرسی عزیزم بخدا حالم خوش نیس عید بیاد زود تموم ش شد 21 سال خونشون نمیرم اونم تو ی مح ...

خواهش میکنم عزیزم 😘❤️۲۱ ساله خونشون نمیرین؟ خودتون چند سالتونه؟🥺🥺

هیییی این نیز بگذرد چی بگم 

بله درسته خودتونو ناراحت نکنین سعی کنین با بچه ها و همسرتون خودتو سرگرم کنین هرچند خانواده جای خودش هست ولی حتما حکمتیه🥺

خواهش میکنم عزیزم 😘❤️۲۱ ساله خونشون نمیرین؟ خودتون چند سالتونه؟🥺🥺

اره بقران 34سالمه 13سالگی ب زور شوهرم دادن ک مادرم خودش راحت باشه بابا ندارم از 9 سالگی،، مادرم ازدواج کرده 

اره بقران 34سالمه 13سالگی ب زور شوهرم دادن ک مادرم خودش راحت باشه بابا ندارم از 9 سالگی،، مادرم ازدو ...

خدا رحمتشون کنه🥺🥺امیدوارم کنار همسر و فرزندانتان اینقدر به آرامش برسین که به گوش همشون برسه 

ببخشید میپرسم ولی از اینکه به اجبار ازدواج کردین تونستین کنار بیاین؟الان از زندگیتون راضی هستین؟

[QUOTE=279297093]خدا رحمتشون کنه🥺🥺امیدوارم کنار همسر و فرزندانتان اینقدر به آرامش برسین که به گوش همشون برسه  ...[/QUOTEن اصلا 

[QUOTE=279297093]خدا رحمتشون کنه🥺🥺امیدوارم کنار همسر و فرزندانتان اینقدر به آرامش برسین که به گوش ...

امیدوارم خدا به دلتون آرامش بده عزیزم🥺

باخودشون فکرنکردن شما ناراحت میشوید صد دعوای بدم کرده باشید کار درستی نکردن خیلی خیلی نامردن

فقط این وسط من سوختم اونا خوشن خبرشونا دارم نزدیک منن،، خانواده شوهرم ک چسبیدن ب من این وسط من موندمو تنهاییم 

امیدوارم خدا به دلتون آرامش بده عزیزم🥺

سلامت باشی مرسی خیلی درد دارم خدارو نمیبخشم تحملش سخته حقم نیس این همه عذاب