2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 55 پست
سلامت باشی مرسی خیلی درد دارم خدارو نمیبخشم تحملش سخته حقم نیس این همه عذاب 

❤️❤️❤️❤️🥺🥺

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط این وسط من سوختم اونا خوشن خبرشونا دارم نزدیک منن،، خانواده شوهرم ک چسبیدن ب من این وسط من موندم ...

خیلی سخته اگه خدای نکرده خانواده من خدا نکنه این کاربران بکنم دیگه نگاهشونم نمیکنم خداکمک کنه شما فراموش کنیدانشاالله هرچند سخته ها

معذرت خواستن نشانه عقل است 
خیلی سخته اگه خدای نکرده خانواده من خدا نکنه این کاربران بکنم دیگه نگاهشونم نمیکنم خداکمک کنه شما فر ...

همه ب من همینو میگن امروز غروب بخدا مهمون داشتم حرفشون بود اشکم در اومد ولی دلم براشون تنگ میشه 

خوشبختی ینی چ دور چ نزدیک....هنوز کسی باشد ک بی بهانه دوستت داشته باشد.. 💞💞m💞💞
همه ب من همینو میگن امروز غروب بخدا مهمون داشتم حرفشون بود اشکم در اومد ولی دلم براشون تنگ میشه  ...

درسته راست میگید خونواده بازم ایول به شما

درسته راست میگید خونواده بازم ایول به شما

ارزوی خوشبختی دارم همیشه غروبا میرم سر کوچع از ته دلم سر اذان خوشبختیشونا خواستم،، خداروشکر خوشبختن وگرنه بد شون بگوشم بیاد من دق میکنم 

ارزوی خوشبختی دارم همیشه غروبا میرم سر کوچع از ته دلم سر اذان خوشبختیشونا خواستم،، خداروشکر خوشبختن ...

انشاالله خدا خیرتون بده که دعامیکنید براشون امیدوارم که به اشتباهشون پی ببرند هرچند که خیلی دیرشده

انشاالله خدا خیرتون بده که دعامیکنید براشون امیدوارم که به اشتباهشون پی ببرند هرچند که خیلی دیرشده

اره خیلی دیر شده سوختمو ساختم 

شاید آن لایق نبوده خواهر به این خوبی کنارش باشه توعروسیش آن بیشتر میسوزه تاشما

عین خیالشون نیس کاش منم یکم فقط ی کوجولو بیخیال بودم