2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3656 بازدید | 472 پست
نفهمیدم جمله آخرتو،؟من بهش گفتم طلاق میخام الان میگ درخواست طلاث دادم ولی الکی میگ اصلا برام ابلاغیه ...

میگم  کاش   میترسید ک آبروش ببری ، یا اینکه  میترسید از طلاق گرفتنت 

چرا  با فامیلاش وقتی میرفت دور دور واسع تو میفرستاد؟از اینکه اذیتت کنه لذت میبره؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

میگم  کاش   میترسید ک آبروش ببری ، یا اینکه  میترسید از طلاق گرفتنت  & ...

ن دوس دختراش استوری میکردن میدیدم ب روش میاوردم هیچی نمیگفت چن روز بعد باز تکرار میکرد

INTP(منطق دان)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنو شوهرین؟

نه عزیزم 

بخشی از زندگیم اینجا نوشتم 

https://ninisite.co/discussion/topic/10153078/فک-کنم-روبیکام-هک-شده?page=1

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ن دوس دختراش استوری میکردن میدیدم ب روش میاوردم هیچی نمیگفت چن روز بعد باز تکرار میکرد

اوووووووو ...... چیبییی کشیدی توووووو 

من زن قانونیش رو متصور میشم کنارش  روزی صد بار میمیمیرم .... 

تو همسر قانونیت رو کنار اونا میبینی چیمیکشی دختر .... 

هرچی اصرار کنی احتمالا قبول نکنه با خودکشی یا خودازاری به چی می رسی؟ برو پیش مشاور یه کتاب به نام ...

من خودکشی نمیکنم اتفاقا خواستم این کار و کنم همه رو با هم میکشم پایین نه فقط خودمو فعلا با سلام و صلوات میرم جلو روزی هم که خون جلو چشام بگیره تک تک خاندانشو جلو چشاشون سوراخ سوراخ میکنم الان دارم مثل آدم میرم جلو امان از روزی هم که چیزی ببینم 

خیلی غیرتیه اینستای منو تو گوشی خودش ریخته ،منو میکشه بفهمه کاری میکنم ،بهش نیگم بزار بزم آرایشگری ن ...

چه لاشی غیرتیه بعد خودش با بقیه حالت ناخوشه پاشو جروار جرشون کن منم فکر کنم دعا خورم کردن برم باطل کنم دعا معامو اونوقت نشون میدم

فرضا که این کارو کردی،چی نصیبت میشه؟ معلومه خودتو دوست نداری!

نه دیگه اون وقت دلم خنک میشه چند نفرشون رو که بکشم 

بعدش هم هر چی شد بشه بهتر اینه که بعد ای همه سال ای کارا کنن با او کاکای لاشی و بوای بدرد نخورش اخ امون از روزی که بزنم به او سیمی که نباید بزنم 

اگه می خوای رفتار نابالغانه داشته باشی اوکی موفق باشی

نمیدونم خیلی بلا سرم آوردن آدم چطور میتونه فراموش کنه ؟ چطور میتونه آدم فکر این باشه که دارن دو نفر رو از هم جدا میکنن 

نمیدونم خیلی بلا سرم آوردن آدم چطور میتونه فراموش کنه ؟ چطور میتونه آدم فکر این باشه که دارن دو نفر ...

می تونی نبخشی و این احساسو همیشه با خودت داشته باشی

می تونی ببخشی و بری دنبال زندگیت بهتره این کار رو انجام بدی،بخشیدن رو برای خودت بکن نه کسی دیگه

اگه واقعا فکر می کنی بهتر از این مورد برات پیدا نمیشه بهت حق میدم

اگه واقعا مورد بهتری پیدا می کنی رهاش کن

می تونی نبخشی و این احساسو همیشه با خودت داشته باشی می تونی ببخشی و بری دنبال زندگیت بهتره این کار ...

مورد بهتر که پره هووووووووو تا دلت میخواد دنیا گرده زمین پر مورده 

ولی احساسمو چکار کنم عشقی که بهش داشتم علاقم من باهاش زندگی کردم هر لحظه هر تایم هر وقت