2821
2789
عنوان

جدایی

3651 بازدید | 472 پست

سلام بچه ها اول بگم من اقا هستم و جون خیلی داغون بودم اینجا پیام گذاشتم ۶ ۷ سال با یک نفر بودم تمام زندگیم رو براش گذاشتم یه جاهایی بهم دروغ میگفت و پنهان کاری که یجورایی باعث شک و شبهه شد تو زندگیمون بلاخره اخلاق خوب داشتم بدم داشتم تا اینکه رفتم خاستگاری عشقم نامزدی کردیم همه فهمیدن ۲۵ اوم عقدمون بود خونه بهترین جا گرفتم بهترین مبل قالی تخت خودش حتی وسایل خوب وقتی میومد پیشم مادرش خیلی زیاد زنگ میزد آخرش دعوامون شد شدید و کشید به فحش و اینا من جلو دهنش رو دو بار گرفتم که میگفت زدی تو دهنم نمیدونم صدامو پر کرده بود چند بار تو دعوا فیلم ازم گرفته بود الان ۶ زوزه رقته اومده وسایلش هم برده نمیگم من خوب کامل بودم من خوب بودم بدی هم داشتم من اصلا نمیگم من خوب بودم اون بد من بد عالم ولی الان ولم کرد و رفت رفته به همه خوانوادش هم گفته خالش هم تازه از تهران اومده اونم طلاق گرفته بوده نمیدونم خیلی سخته دارم میمیرم در ضمن من از خوانواده ثروتمند و اسم و رسم داری هسم که اینا اصلا برام ملاک نبودن و نبستن ولی هر چی درم مادرم هر کی واسطه شد نه خودش قبول میکنه نه خوانوادش ولی دیگه دارم میمیرم الان ۵ ۶ روزه این اتفاق افتاده ۸ کیلو وزنم اومده پایین میل به هیچ چیز ندارم زندگیم شده فقط گریه فقط گریه فقط گریه تو فکرم همش یا فکر دزدیدنش هسم زندگی جدیدی شروع کنم یا فکر خودکشی کم آوردم واقعا 

خودت برو باهاش صحبت کن 

دو حالت داره 

اگر بهت گفت این رفتارها رو درست کن تا بیام خوب درست میشه 

ولی اگر گفت دیگه دوستت نداره و هر چه‌قدر هم خوب بشی نمی خوادت دیگه تمومه طلاق بگیر و یه زندگی جدید رو شروع کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودت برو باهاش صحبت کن  دو حالت داره  اگر بهت گفت این رفتارها رو درست کن تا بیام خوب درس ...

هر چی زنگ میزنم پیام میدم جواب نمیده فقط مینویسه نه اصلا ببخشید نه نمیخوام اینطور حرفا 

من فقط فهمیذم نرمال نیستی

ی کاری کردی ک دختره قید ابروشو زده وگرنه طلاق برای همه سخته

با عرض پوزش 

گریه و خودکشی و کم کردن وزن دزدیدن و .... 

اینا نشون می ده مشکل اعصاب داری 

بهتره پیش مشاوز برین اینجا کسی نمی تونه کمک کنه

هر چی زنگ میزنم پیام میدم جواب نمیده فقط مینویسه نه اصلا ببخشید نه نمیخوام اینطور حرفا 

حضوری برو اگر بازم گفت نه نمی خوادت دیگه ولش کن 

شاید یه کاری کردی که از چشمش افتادی 

وقتی یه نفر برای یه زن تموم میشه دیگه اون رابطه تمومه 

به یه سبک جدید برای زندگیت فکر کن و زندگی جدیدی شروع کن

چ خانوم زرنگی آفرین😐👌 تقصییر خودتونه فکر میکنین بهترین اخلاقا برای شماست زنه که بده نقشه کشه ،روحم ...

من گفتم من بد بودم نه اون گفتم من بد اخلاقی و کج اخلاقی کردم نه اون درست بخوانید 

زنه هیچ وقت زندگیشون ترک نمیکنه تا کارد به استخونشون بخوره  ببین چقدر ادیت کردین که گداشته رفته الانم دنبالش نرو تا کمی آروم بشه  اگر خودش بخواد دوست داشته باشه بر می گرده 

حضوری برو اگر بازم گفت نه نمی خوادت دیگه ولش کن  شاید یه کاری کردی که از چشمش افتادی  وق ...

حضوری کجا برم اخه ؟ هر چی میرم دم در خونشون نیستش ببینمش من هی کار بدی نکردم فقط بخاطر عشق و علاقه بیش از حد میخواستم اون فقط مال من باشه همین که کل دعوا ها. و سر و صداها برا همین بود 

زنه هیچ وقت زندگیشون ترک نمیکنه تا کارد به استخونشون بخوره  ببین چقدر ادیت کردین که گداشته رفته ...

اذیت کردن من فقط سر دوست داشتن از حد بیشتر بود که دلم نمیخواست حتی خوانوادش رو اندازه من بخواد