2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3656 بازدید | 472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اذیت کردن من فقط سر دوست داشتن از حد بیشتر بود که دلم نمیخواست حتی خوانوادش رو اندازه من بخواد 

خب حرفتون کاملا اشتباه هست و خانما از کسی که زورشون کنه به کاری فرار میکنن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

شوهرت داره اشتباه‌میکنه بعدتوخودتوبکشی به درک مردهرزه لایقش زن هرزه هست دیگه هم فایده نداره کارش همینه بابا طلاقتوبگیروبروخودت گول نزن بااین حرفا که پاش بمونی حالم ازاینجورمردا بهم میخوره اون دیگه توباطلاق گیرکرده نمیتونی بیاریس بیرون حداقل خودتونجات بده بنده خدا میدونم خیلی سخته ادم ببینه شوهرش اینجوریه درکت میکنم ادم قلبش پاره پاره میشه ولی توهم فکرکن‌که شوهرت مرده وبس

وای بدنم یخ کرد    دختر یکی دیگه دازه گناه میکنه تو خودکشیش کنی؟    د ...

خیلی غیرتیه اینستای منو تو گوشی خودش ریخته ،منو میکشه بفهمه کاری میکنم ،بهش نیگم بزار بزم آرایشگری نمیزاره شکاکه

INTP(منطق دان)

شوهرت داره اشتباه‌میکنه بعدتوخودتوبکشی به درک مردهرزه لایقش زن هرزه هست دیگه هم فایده نداره کارش همی ...

آره همینجوری دارم زندگی میکنم انگار مرده بابچم تو خونم هستم

INTP(منطق دان)

آره همینجوری دارم زندگی میکنم انگار مرده بابچم تو خونم هستم

به خدا من که شنیدم حالم خیلی بدشدامان حال وروزتوبابا الان خودکشی هم کنی اون راهش بازترمیشه وتواون دنیا زحرشومیکشی بابا ول کن این زندگی مثل شمع داره اب میشی به خودت کمک کن

نوشته سلام واقعا اذیت میشم پیامات میبینم  فراموش کنیم بهتره  من اذیت میشدم تو متوجه نبود ...

نازش بکش 

با هر زبونی ک میدونی جواب میده 

موقع ناز کشیدنه 

بگو فراموش نمیشیاااااااا....... تو تمام زندگیمیا ....   تو نفسمیاااااا.... 

من با تو بزرگ شدمااااا......    نگارم .  منو بابت اذیت شدنات ببخش ....  جبران میکنم واست ....

بگو نگارم ، ازم نخواه  فراموشت کنم یه ثانیه نشدع از. فکرت نسوزم ، نذار بیشتر بسوزم ،    بگو و بگو ... الان وقتع سکوت کردن نیستا ...  الان حتی وقته  منطقی حرف زدنم نیس ..... 

الیانیا ، فقط خدا میدونع با خوندن پیامت چقدر گریع کردم ، یادم ب التماسهای اون میاد موقعی ک عقد کردع بود ، 

خدا ی چی میگفت دل خودم ی چی. 

ب حرف خدا گوش دادم و بی جواب گذاشتم همه پیاماش .... 

الیانیا ، واسه مندیر شدع بود ، نذار واسع تو هم دیر بشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

به خدا من که شنیدم حالم خیلی بدشدامان حال وروزتوبابا الان خودکشی هم کنی اون راهش بازترمیشه وتواون دن ...

یکی اززنهای فامیل ماهم شوهرش اینجوری بودالان‌خودکشی کرده شوهرش به زورخودشوگرفت دوروزاومدسرقبرش بعدبه کثافت کارهاش ادامه دادالان فقط زن خودش صررکردکه جونیشوبه پای این مردسوخت

خیلی غیرتیه اینستای منو تو گوشی خودش ریخته ،منو میکشه بفهمه کاری میکنم ،بهش نیگم بزار بزم آرایشگری ن ...

پس دوستت داره

ولی چون از طرف توو مطمعنه نمیری ، جلوت این کارها میکنه ..  

نمیشد نذاری بفهمه طلاق نمیگیری؟نذاری بفهمه ک آبروش نمیبری؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

پس دوستت داره  ولی چون از طرف توو مطمعنه نمیری ، جلوت این کارها میکنه ..     نمی ...

نفهمیدم جمله آخرتو،؟من بهش گفتم طلاق میخام الان میگ درخواست طلاث دادم ولی الکی میگ اصلا برام ابلاغیه نیومده 

INTP(منطق دان)

فایده نداره اسکرین شاتایی که فرستاده رو ببین کلی التماس کرده ،انگار ن انگار،صفحه های قبل هست

ب منم خیلی التماس کرد .... منم نه گفتم .... 

ولی دلم براش میمرد و دارع میمیرع 

گاهی وقتا. این بین ب اطمینان خاطر نیاز داریم