2777
2789

سلام

لطفا همه نظر بدن

از دختر مجرد تا مادر 

و راهکارهای خودتونو بدین

من شاغلم و‌دحترم تو خیلی چیزا مستقله ولی وابستگی هم زیاد داره 

همیشه همسرم ایراد میگیره میگه تربیتت درست نیست

اگه نباشی این بچه چیکار کنه

تا اینکه چند روزی مسافرت کاری بودم

و همسرم تعریف کرد ک دخترم خودش صبحا بیدار میشده و کارها و برنامه ریزیش با خودش بوده و در کل راضی بود

ولی مثلا نسبت به دوستاش که همسنش هستن

تنهایی بیرون نرفته تا حالا

کلاساشو خودم میبرم میارم 

یه نکته هم اینکه مثل خودم کم حرفه و برای همین خجالتی بنظر میاد

بهش یاد دادم از الان فکر  کسب درامد از مهارت هاش باشه

انقدر ک بعضی  دوستاش زرنگن

حالا شما راهکار بدین

راستی دخترم سیزده سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نکردن  از بچگی مغرور بودم نمیخاستم زیاد دم پرم باشن  دیگ از 13/14 سالگی فقد شبا مید ...

چه جالب

روزا چیکارا میکردی 

سرگرم درس یا مثلا با دوستات

و اینکه طبیعتا خواسته یا ناخواسته تربیت اونا باعث استقلالت شده

ی نامزد داشتم ن میذاشت درس بخونم ن میذاشت تنهایی جایی برم ن میذاشت لباسی ک میخوامو بپوشم و ارایش کنم😐حتی رتبه خوب تو کنکور اوردم و نذاشت برم دانشگاه😂

مامان بابام لطف کردن اونزمان بااینکه من راضی نبودم یکاری کردن جدا شم و الان با وجود اینکه وضع مالیمون متوسطه ولی دارن همه تلاششونو میکنن ک من درسمو بخونم و امسال رتبه خوبی بیارم و برم دانشگاه😁امیدوارم ایندفعه دیگه ناامیدشون نکنم

..
چه جالب روزا چیکارا میکردی  سرگرم درس یا مثلا با دوستات و اینکه طبیعتا خواسته یا ناخواسته تر ...

تا ظهر مدرسه بودم 

ظهر میرم کلاس 

عصر میرفتم بیرون 

خب اونا فقد کاری بهم نداشتن گیر نمیدادن بهم 

اگ گیر میدادن شاید منم وابسته میشدم

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

والا کار خاصی نکردن

من از بچگی رو پای خودم بزرگ شدم از کلاس سوم حتی کلاس زبان رو خودم تنها میرفتم ثبت نام میکردم کلا وابسته نبودم

من پشت کنکور بودم اینقدر تیکه انداختن مسخرم کردننن اذیتم کردن تصمیم گرفتم رشته خوبی قبول شم راحت شم الان از دستشون راحتم

میشه بگی چطور کسب درآمد کنه؟؟؟  منم دخترم ۱۲ سالشه

ببین دخترم نفاشی و موسیقی بلده مثلا گفتم میتونی پیج درست کنی نقاشیاتو بفروشی

یا موسیقی یاد بدی

البته هنوز عملی نشده حرفام از درس زیاد نمیاد

نقاشیاشم فعلا من و باباش و خانوادم میخریم😐