2777
2789
جراحی نکردن به نظرم از جراحی بد کردن بهتره جراحی بد تا آخر عمر عذاب میده ولی کلن چیزی نیست که بشه با ...

من مدتیه مشکل دارم 

امروز رفتم دکتر و گفت شقاقه ولی فعال نیست و رعایت کن که یبس نشی همین 

فقط وقتایی که یبوست هستم اذیت میشم 

میخواستم بدونم اصلا اگع مدت طولانی یبوست نباشم ممکنه جوش بخوره؟یا نه

وزن ۷۵وزن هدف۶۰💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچی نداد گفت فعال نیست فقط باید یبس نشی همین  یعنی شماالان هم اگه یبس باشی اذیت نمیشی؟

یبوست نمیشم..روزی یبار دفع دارم..من مشکل نداشتم بعدعمل بینی نمیدونم بخاطر داروهای بیشهوشی..یا انتی بیوتیک شکمم سفت شد ایجورشدم ولی سریع بهش رسیدم گفت تنگی مقعد گرفتی..ولی دوسه بار بعدش رفتم برای معاینه گفت تنگی مقعدهم رفع شد زخمتم خوب شده..حین درمان خارش هم داشتم چون زخمه ترمیم میشد خارش میگرفتم..ولی حین درمان دردنداشتم موقع دفع..

عزیزم چربش کن مقعدتو ..یه نفر همینجا گفت با روغن دنبه یا روغن حیوانی چربش کن ..به من یه چیزی پلاستیکی داد میزاشتم فریز یخ که میزد سرشو پماد وقرص زیرزبانی میکشیدم برای داخل استفاده میکردم..خیلی دنگ وفنگ داشت باید ضدعفونی میکردی مشستی فریز میکردی برای یه زخم کوچولو  

نه هیچی نداد گفت فعال نیست فقط باید یبس نشی همین  یعنی شماالان هم اگه یبس باشی اذیت نمیشی؟

اگه اڋیتت نمیکنه موقع دسشویی یابعدش شاید خوب شدی ولی کلا دکتزباید معاینت کنه ..کلا هیچوقت یبوست نگیر روزی یه بار دفع داشته باش حتی اگه خوب بشی

اگه اڋیتت نمیکنه موقع دسشویی یابعدش شاید خوب شدی ولی کلا دکتزباید معاینت کنه ..کلا هیچوقت یبوست نگیر ...

باورت میشه من چهار روز یک بار دقع داشتم 

ولی الان بهتر شده چون اب بیشتر میخورم

وزن ۷۵وزن هدف۶۰💪

همینجوری که درمان نمیشه عزیزم باید بری دکتر ولی حتما پیگیر باش چون من اصلا پیشگیری نمی کردم اوایلش هی دردای خورده خورده داشتم یبوستم درمان نشد بعد تبدیل شد به فیستول وای این خیل بد بود چون همش ازش چرک میومد وقتی پیش دکتر طاهره هاشم رفتم گفت چرا زودتر نیومدی الان خداروشکر خیلی بهترم ولی حتما این موضوع رو جدی بگیر عزیزم برو دکتر