2777
2789
عنوان

انتخاب کادو 😄 کمکککک

253 بازدید | 47 پست

دوستان یه پسری هست , واسم خیلی خیلی خیلی خاصه , در این حد بگم که سه سال تمام واسم مثل الهه بود، قبلا در رابطه بودیم ولی الان دوست صمیمیه ، قضیه اینه که یه هفته دیگه تولدمه ، شنیدم خیلی کادوی خاصی گرفته مثل تابلو فرش , منم به شدت به فکر افتادم ، دو ماه دیگه تولدشه، یه چیز خیلی خیلی خاص میشه معرفی کنید که حتی سال ها یادگاری بمونه ، عادی نباشه اصلا ، لطفا♥️🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش خودتو پاپیون بزن بده

چرا کات کردین؟توافقی یا یه طرفه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
😂😂از دست تو

بخدا من به همه و در هر شرایط سنی شرت رو پیشنهاد میکنم 

حتی یکبار به عروسه پیشنهاد دادم واسه سالگرد ازدواج پدرشوهرمادرشوهرش شرت بهشون کادو بده😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵