2777
2789
عنوان

دخترم میگه شوهر میخوام😔💔

3847 بازدید | 67 پست

میگه من شوهر میخوام منم گفتم برای چی گفت میخوام دخترم و ببره پارک آخه دختر خودم باباش پیشش نیست حتی نمیاد ببینتش طلاق گرفتیم🙂💔 خیلی دلم کباب شد الانم خوابه یجوری مظلوم شده دلم کباب شد مثل بچه های دیگه نمیتونه با باباش بره بیرون شاید فوق فوقش ماهی یه بار بیاد دم در دخترم و ببینه بره البته نبینه بهتره فقط میاد اعصاب هممون خورد میکنه😔الانم همسرش حاملس و دیگه فکر نکنم ماهی یه بار هم بیاد دخترم و حداقل یه بغل کنه

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

من هرموقه دخترم میگه بابا کجاست میگم بابا مرده

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بی رحم!!نمی دونم چرا اکثر پدر و مادرا بعد از طلاق فکر می کنن از اون بچه هم طلاق گرفتن و در قبالش مسئول نیستن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

چه آدم سنگدلیه 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

عزیزم چرا خودت نمیبریش پارک بعد چجوری یه ساله حرف میزنه، بعدشم، تا سنی نداره وایه خودت استین بزن بالا.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

منم اگر بودم بهش میگفتم شوهر یکیه مثل بابا، سعی کن روی خودت متمرکز باشی خودت به اندازه کافی کاملی

البته بچست درک میکنم😢🤝🏼

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
دخترم 1 سالشه🙂💔

عزیزم لطفا شما براش وقت بزار از پدر یا برادرتون بخواه گاهی براش وقت بزارن نزار سرخورده بشه خیلی مهمه محبت ببینه تا جذب محبت یه مرد غریبه تو خیابون نشه الان فقط نیست که بچه اس دوران سختی داره .

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89