2777
2789
عنوان

تک_ نیت_کی بلده بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 23 پست
میانه اومده یعنی میاد ولی زمان داره ۲وعده بین روز هفته ماه 

ممنونم عزیزم🌹

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

پگاه

مامانم فروزان میشه بگی علی برمیگرده؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امکان داره وعده شو بهم بگی که احتمال روز یا ماه یا هفتش کدومش بیشتره؟؟؟

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
اسمت نام مادرت ونیتت

عزیزم درخواستمو قبول کن 

یه دختر شمالی هستم که مشهد زندگی میکنه😁 درحال حاضر پشت کنکوری هستم دعاکنید پزشکی قبول بشم💔🙂اگه امضامو خوندی واسه حال روحیم و حل شدن مشکلاتم یه صلوات مهمونم کن😓❤🌺💐
پگاه مامانم فروزان میشه بگی علی برمیگرده؟

قلب ساده ای داری و خدا برات بهتریناروداره برات خیلی خوب اومده نیتت برگشت وقتی داره که لایق توبشه

کاربرخاموش بودم ازسال۹۹------میشه واسه رفع مشکلات همه صلوات بفرستی؟
عزیزم امکان داره وعده شو بهم بگی که احتمال روز یا ماه یا هفتش کدومش بیشتره؟؟؟

وعده توی تک نیت دقیق نمیاد ولی بین روزوهفته هست

کاربرخاموش بودم ازسال۹۹------میشه واسه رفع مشکلات همه صلوات بفرستی؟
قلب ساده ای داری و خدا برات بهتریناروداره برات خیلی خوب اومده نیتت برگشت وقتی داره که لایق توبشه

مرسی سرنماز دعات میکنم😍

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
وعده توی تک نیت دقیق نمیاد ولی بین روزوهفته هست

ممنون قشنگم❤️

الهی بهترینها نصیبت بشه🙏🏻🌹