2777
2789
عنوان

فاصله خونه تا خوابگاه

167 بازدید | 17 پست

سلام کسایی که خوابگاه بودین اگه فاصله خونه تا خوابگاه دو تا سه ساعت باشه چند وقت ی بار برمی‌گیردین خونه؟

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

اصلا خوابگاه نمیگیرم در غیر این صورت حداقل هفته ای یک بار

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دو ساعت و ده دقیقه راهه و ی شهرم مابینمونه 

میترسم بخام برگردم ماشین نباشه بمونم تو راه...

اخه بخث هزینه ام هستمیترسم بخام برگردم ماشین نباشه گیر کنم😑😂

خودت باید بشناسی دیگه

ماشینا همیشه هستن اصولا

نهایت اسنپه دیگه

هر هفته یه باز که زیاد نیست

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ما دو ساعت و ده دقیقه راهه و ی شهرم مابینمونه میترسم بخام برگردم ماشین نباشه بمونم تو راه...

همون هفته‌ای یک بار برو. با همشهریات آشنا شو هر هفته پدر یکی بیاد دنبالتون یا با هم برید که ماشین گرفتن راحتتر بشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خودت باید بشناسی دیگهماشینا همیشه هستن اصولانهایت اسنپه دیگههر هفته یه باز که زیاد نیست

گفتم به مامانم گفت کجا میای☹️😂😂

برای ثبت نام رفتم دیدم ماشین خیلی بود ولی ی ترسی دارم 

همون هفته‌ای یک بار برو. با همشهریات آشنا شو هر هفته پدر یکی بیاد دنبالتون یا با هم برید که ماشین گر ...

اتفاقا اکثرا همشهریمن همکلاسیام میگم شاید اونا نخان بیان سر بزنن خودم تنها باشم

من 60 کیلومتر فاصله است

شنبه تا سه شنبه کلاسم، احتمالا اخر هفته میام خونه، بابام با ماشین شخصی میاد

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

دو سه ساعت فاصله اس خوابگاه نمگیری😂😂

احیانا با جت شخصی رفت و امد میکنی؟

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

من 60 کیلومتر فاصله استشنبه تا سه شنبه کلاسم، احتمالا اخر هفته میام خونه، بابام با ماشین شخصی میاد

منم میتونه بابام میاد ولی میگم از کارش نزنه بیاد دنبالم ی طوری شه خودم بیام برم

منم میتونه بابام میاد ولی میگم از کارش نزنه بیاد دنبالم ی طوری شه خودم بیام برم

حالا بیاد چی میشه

من خودشون مشکل ندارن

فاصله هم زیاد نیست

بابام میگفت نمیشه باهات بیام خوابگاه 😂

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

دو سه ساعت فاصله اس خوابگاه نمگیری😂😂احیانا با جت شخصی رفت و امد میکنی؟

من دوره ارشد همینقدر فاصله داشتم. تو تهران این یه فاصله نرماله که ملت هر روز دارن طی میکنن تازه گاهی با ترافیک دوبرابر میشه

حالا بیاد چی میشهمن خودشون مشکل ندارنفاصله هم زیاد نیستبابام میگفت نمیشه باهات بیام خوابگاه 😂

😂😂اخه من میگن کجا بیای زود زود 

دوبار بیاد بار سوم خسته میشه کم طاقته😂