2777
2789

تقریبا یه هفت هشت ماهی هست عروسی کردم اما وقتایی که تنهام تو خونه هیچ کاری انجام نمیدم همش میخوام بخوابم یا تو گوشی باشم ولی وقتی شوهرم میاد ناخودآگاه  شروع میکنم به کار کردن . به نظرتون چرا اینطوری هستم ؟ یا روزایی که تعطیله دلم میخواد دو نفری باهم خونه رو تمیز بکنیم 🥲 حتی بعضی وقتا ظرف تو سینک میمونه  خودش میشوره یا حتی لباسا رو بند رو شوهرم جمع میکنه یا حتی خودش جارو میزنه .  

افرین به شوهرت

اما کارهات رو متکی به شوهرت انجام نده

در طول روز فعال باش

ورزش کن

خونرو تمیز کن

به خودت برس

اهنگ بزار موقع تمیز کاری

شب که شوهرت میاد راحت بشین پیشش و حالا معاشرت کنید

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی حوصله کار ندارم، میام فقط ۲۰۰ تا چیز از خونه و ظرفا جمع میکنم و میرم میخوابم و گوشی نگا میکنم.

یه هشدار هم بهت بدم همیشه یکجا نشین نباش، چون تنبلی تخمدان میگیری داغون میشی و بچه دار هم نمیشی

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌