2777
2789

چرا دوستای من انقدر بیخودن

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

چندوقت پیش توهم زده بود با کراش ده سال کوچکتر از خودش ارتباط دارم 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخاست اطلاعات بگیره به چه دردش میخمره

چندوقت پیش توهم زده بود با کراش ده سال کوچکتر از خودش ارتباط دارم . بهش گفتم طرف اصلا محلت نمیذاره گیر نده بهش. فکر کرده بود خودم از طرف خوشم میاد

چرا میخاست اطلاعات بگیره به چه دردش میخمره

یکم افسردگی داره شدید شده

به اینو اون شک میکنه 

کل زندگیش دروغه هرکار میکنم پیام میده باید سیمکارتمو سر این آدم بندازم دور 

چندوقت پیش توهم زده بود با کراش ده سال کوچکتر از خودش ارتباط دارم . بهش گفتم طرف اصلا محلت نمیذاره گ ...

عه پس خوب کردی

از این ادما که همه رو مثل خودشون میبینن متنفرم🫤فکر میکنن همه میخان قاپ شوهر و فلاننشو بدزن

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

یکم افسردگی داره شدید شده به اینو اون شک میکنه کل زندگیش دروغه هرکار میکنم پیام میده باید سیمکارتمو ...

چه بد 

ما هم یکی اطرافمون هست فکر میکنه شوهرش چه تحفه ایه 😂😂😐بخدا ما ساده اصلا تو نخ این حرفا نیستیم که بخواییم همچین کار لجنی رو کنیم نگم که چه میترسه شوهرشو نشون بده تا شوهرش میاد ی سلام کنه میگه. فلانی بریم

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.