2777
2789
عنوان

لطفا پزشکا جواب بدید درمورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 103 پست
منظورم پزشکه نه دکتری یه رشته

برق رشته ای نیس که هر کسی بتونه بخونه

چرا شماها فکر میکنید پزشک ها نابغه ان؟! 

کسی که برق تا دکتری ادامه میده ( خصوصا اگه دانشگاه دولتی باشه ) یعنی واقعا مخه اصلا با پزشکی قابل مقایسه نیس!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برق رشته ای نیس که هر کسی بتونه بخونه چرا شماها فکر میکنید پزشک ها نابغه ان؟!  کسی که برق تا ...

گل جان منک خدایی نکرده نگفتم رشته برق پایینه

من منظورم اینه یه خانمی ک پزشکه قطعا پزشک رو ترجیح میده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

خیلی برام جالبه که پزشک عمومی که ۷ ساله با دکتری برق که دست کم ده سال زحمت داره یه رده نمیدوننن با اینکه پزشکای عمومی حقوقیم ندارند فقط توی کشور جهان سوم ما خیلی شاخ شده... هر چند من به برادر شمام حس خوب ندارم چون درصد زیادی میخاد برای رشته پا پیش بذار ادم اگر یه لیسانس مهندسی داشته باشه با یه شغل خوب و درامد خوب قطعا به پزشکی برتری داره به دلیل محیط بد کاریشون....

آقاااااا گفته پزشكااااا جواب بدن 

من نميدونم چرا بقيه هم جواب ميدن 

طرف ميگه مذهبيا جواب بدن بعد شما كه طبق اعترافات خود معتقد نيستى چرا مياى تو تاپيك خوب دعوا ميشه 

ميگه خانم متاهل ،مجردااا هم جواب ميدن 

ميگه مطلقه همه ميان 

واقعا در بعضى موارد براى اظهار نظر تشابه لازم و از دعوا شدن در تاپيك جلوگيرى ميكند 

چرا دید مردم رو نسبت به پزشکا بد میکنی؟

متاسفانهی هزینه مشاوره ندارم پولامو دادم جزوه وکتاب میخام برا۱۴۰۳ بخونم میخام یکی باشه بهم بگه چیکار کنم چی بخونم گزارش بفرسم میتونی کمکم کنید

عزیزم من نمیدونم کجای حرف منو متوجه نشدین، من کاری به شغل برادر ایشون ندارم کاری هم به پرستیژی که ...

من متوجه حرف شما شدم و هنوزم بر این باورم ک دکترای برق چیز خاصی نیست..تمام رشته ها تو مقطع ارشد و دکتری خیلی سخته هم پذیرششون هم درساشوم اما اینهمه دکتر بیکار..

ببینید تو کره جنوبی تاپ ترین رشته وکالته..یچیزی تو مایه های پزشکی ماس براشون..کسی اگ تو کره وکیل باشه خیلی با پرستیژ و پولداره مثل یه پزشک تو ایران..اما اونجا شاید پزشکی خیلی رشته ی خاصی نباشه براشون.. متوجهید چی میگم؟ تو هر کشوری با توجه به مسائلی که تو مملکت وجود داره یسری رشته ها خیلی تاپ و با کلاسن..تو ایرانم پزشکی اینطوره

من کاری به سخت بودن برق ندارم اما اگه خاستگار دکتری برق داشته باشم و تو سوپر مارکت اجاره ای کار کنه قبولش نمیکنم..چون نه رشته اش و نه کارش انچنان خاصه

نظر شماهم در هر صورت محترمه

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
فکر نکن بنگاه کم چیزی    

آره به خدا

یکی از فامیلای ما بنگاه زد تو یه مدت کوتاه زندگیش از این رو به اون رو شده

حالا یکی دیگه از آشناها از دانشگاه شیراز پزشکیشو گرفته نسبت به آیندش افسردگی گرفته داره کاراشو میکنه از ایران بره

هرچیم سخت باشه بازار کار نداره بیا و قبول کن دیگه ن تنها برق اکثر رشته های ایران بیخودن طرف تا دکتر ...

عموی من لیسانس برق داره ماهی پنجاه میلیون درآمد داره شغلش هم آزاد گلم خودش خونه ها رو برق کشی می‌کنه آدم فقط کافیه از مغزش کار بکشه والا هر خونه دو روز زمان میبره براش ولی هر دو روز ۱۰ میلیون دستمزد میگیره خوزستان هم هستیم 

متاسفانهی هزینه مشاوره ندارم پولامو دادم جزوه وکتاب میخام برا۱۴۰۳ بخونم میخام یکی باشه بهم بگه چیکار ...

سوالی داشتین اگه امکان بود جواب میدم

آرمی💜🎶عاشق گلدوزی،کتاب،فیلم و باغبونی🪽🔮🧸
عموی من لیسانس برق داره ماهی پنجاه میلیون درآمد داره شغلش هم آزاد گلم خودش خونه ها رو برق کشی می‌کنه ...

درسته عزیزم خیلیام هستن که حسابی پول در میارن راجب همه صدق نمیکنه

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
آره به خدا یکی از فامیلای ما بنگاه زد تو یه مدت کوتاه زندگیش از این رو به اون رو شده حالا یکی دیگه ...

من خودم اطرافم پزشک زیاد هست به معنای واقعی کلمه پزشکا زندگی نمی‌کنند همش کار کار خواهر من همش بمن میگه وقت نمیکنم یه بازار برم خرید کنم اما من که معلمم هر روز برا خودم اینور اونورم  همش میزنیم تو سر کله همدیگه میگ شغل تو راحته میگم خو تو شغلت پول توشه بیا جا ب جا کنیم