2777
2789
عنوان

لطفا پزشکا جواب بدید درمورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول ندارم عزیزم. از وقتی از شرکت‌های دانش بنیان استقبال شده و دولت بهشون بودجه اختصاص میده‌. واقعا ...

باشه عزیزم شما موفق باشی تو رشته  و کارت❤

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بله

خیلی از دانشجو های پزشکی برخلاف تصورتون،دلشون نمیخواد با همکار ازدواج کنن

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

گلم این سوال نپرس شاید اون پزشک بخاد من یه همکار دارم بهم میگه خیلی پشیمونم از اینکه ازدواج نکردم الان سنم بالا رفت موقعیت خوب ندارم همش یا مطلقن یا زناشون فوت کرده همش میگه کاش ۲۰ سالگی شوهر میکردم...شما به طرف بگو جوابش یا اره هست یا نه بعضیا واقعا شغل براشون اونقدر مهم نیست.....

ما یه فامیلی داریم پزشکی قبول شد دیگه مهمونی نمیاد مادرش میگه وقتش هدر میره و دیگه باید به جاهای بزرگ فکر کنه. تو این روزگار بدبختی ایران فکر کن یه دختری پزشک بشه اونوقت بقیه رو به عنوان انگل میبینه. باهاشون کار کردم که میگم

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
ما یه فامیلی داریم پزشکی قبول شد دیگه مهمونی نمیاد مادرش میگه وقتش هدر میره و دیگه باید به جاهای بزر ...

چرا دید مردم رو نسبت به پزشکا بد میکنی؟

آرمی💜🎶عاشق گلدوزی،کتاب،فیلم و باغبونی🪽🔮🧸
ببینید من خودم شرایطش رو دارم ک تو رشته ی خودم فوق لیسانس و دکترا بگیرم اما نمیگیرم چون فایده نداره ...

عزیزم من نمیدونم کجای حرف منو متوجه نشدین،

من کاری به شغل برادر ایشون ندارم

کاری هم به پرستیژی که شما واسه پزشکی قائلید و همه ماهای دیگه رشته های بیخودیم هم ندارم😁

منطقیش اینه که هرکسی راه خودشو میره، شما شاید نخوای ادامه بدی چون هدفت نیست و هزار دلیل دیگه! حالا شما میای بحث اینو میکشید که دکترای برق چیز خاصی نیست که خواستم روشن‌تون کنم هرجای دنیا پی‌اچ‌دی گرفتن ارزشمنده

خصوصا برق

حالا بحث بدبختی ای که واسه کار و اقتصاد داریم به کنار 

نخطه.