2777
2789
عنوان

لطفا پزشکا جواب بدید درمورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 103 پست
عزیزم شما پزشکین؟

پزشک نیستم ..با وجود اینکه پزشک نیستم برام دکتری برق چیز خاصی نیس دیگه چرا باید برای ی پزشک مهم باشه😂

نامزدمم تاجره..البته بخاطر پولش قبولش نکردم اما میخوام بگم برای اون پزشک موقعیتای خیلی بهتر پیش میاد😐

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من مهندس برقم و مرسی که ریدی به رشته من ولی هرکسی نمیتونه دکترا بگیره باتشکر 😁

دقیقا چه نطریه غیر کارشناسانه ای داد.امروز تو مدرسه شاگردم برا درس کارو فناوری میگفت دو نمره بده مادرش گفت وااا خوبه درس مهمی هم نیست گفتم بهش ده میدم متوجه بشید به اندازه ریاضی تو معدل تاثیر داره.الان پزشک یعنی از دکترای برق بالاتره؟جهان سومیممم

پزشک نیستم ..با وجود اینکه پزشک نیستم برام دکتری برق چیز خاصی نیس دیگه چرا باید برای ی پزشک مهم باشه ...

احیانا دشمنی با مهندسی برق دارین؟😂

این آقا شرایطشون مناسب نیست چون خونه و ماشین ندارن از خودشون هنوز.

ولی به طور کلی، دکترا داشتن فوق العاده سخت و با پرستیژ هست. اینکه شما این رو مهم نمیدونی دقیقا برمیگرده به تفکر جهان سومی که حتی تلاش نمیکنید تغییرش بدید.

احیانا دشمنی با مهندسی برق دارین؟😂 این آقا شرایطشون مناسب نیست چون خونه و ماشین ندارن از خودشون هن ...

پرستیژی ک نتونه پول در بیاره چ فایده😂

بحث برق نیست دارم میگم من تو رشته ی خودمم قصد گرفتن دکتری ندارم چون تو این مملکت بی فایده اس.. باشه ما جهان سومی ولی وقتی تو یه مملکتی کارایی یه رشته بیاد پایین خود ب خود بی ارزش تلقی میشه تقصیر مردم نیست

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
دقیقا چه نطریه غیر کارشناسانه ای داد.امروز تو مدرسه شاگردم برا درس کارو فناوری میگفت دو نمره بده ماد ...

ابنو😂😂

نظر شما هم محترمه ولی قبول ندارم❤️

❤❤