2777
2789
عنوان

قضاوت با شما

386 بازدید | 23 پست

دیروز تولد یک سالگی دخترم بود چند روز دیگه براش تولد میگیرم من ۸ ساله ازدواج کردم همیشه تو این چند سال تولد بچه های خواهرشوهرم میرفتیم کادو میبردیم حتی بیشتر از همه یک ماه پیش تولد پسر خواهرشوهرم بود من زنگ زدم تبریک بگم جواب نداد بعد بهش دایرکت دادم عکس پسرشم استوری کردم عوض تشکر استیکر خنده برای من فرستاد دیروز یک زنگی نزد تبریک بگه تولد دخترمو ن تنها اون بقیه خواهرشوهرام حتی مادرشوهرم که نزدیک هم هستیم چند قدم راهه تا خونه من نیومد خونمون تولدشو تبریک بگه درصورتی که من روز مادر روز پدر حتی تولد هاشون همه رو بهشون تبریک میگم و کادو بهشون میدم خیلی ناراحتم نه از دست اونا از دست خودم که انقد ساده‌ام چرا من اینجورم اونا اینجور حتی یدونه هم پیام ندادن ی تبریک خشک و خالی بگن الانم چند روز دیگه میخوام برای دخترم تولد بگیرم اونم به اسرار همسرم وگرنه دوست ندارم اصلا رو به رو بشم باهاشون فقط موقعه خوردن آماده‌ان اینم بگم که هر چقد تولد گرفتن اصلا برای من زنگ نزدن دعوتم کنن همیشه به همسرم زنگ زدن الان بنظرتون من چه رفتاری داشته باشم میخوام به همسرم بگم من زنگ نمیزنم براشون بنظرتون اصلا به روی خودم بیارم و بهشون بگم که چرا ی زنگ نزدین؟ توروخدا کامل راهنماییم کنید

باهاشون مثل خودشون رفتار کن

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصصصصلا و ابدا به روی خودت نیار.. اینطوری اگه یکم بدجنس باشن بیشتر خوشحال میشن که تونستن حرصتو در بیارن..اصلا نذار فک‌کنن که چقدر محل دادن و‌ندادنشون برات مهمه.... اینو من با کوهی از تجربه دارم بهت میگم...

برای تولد گرفتن بچه‌ت نظری ندارم. ولی بنظرم اگه همسرت اصرار داره بگیر که پس فردا نگه تقصیر خودته وگرنه تولد بگیری خونواده من میان ، 

اما من بعد یه لطفی بکن و حواست جای تاریخ تولد و تبریک تولد بچه های اونا به بچه های خودت و خودت باشه، بیکاری خواهرجان ؟؟

اسی چرا انقدر خانواده شوهر مهم هستن برا تو  بی خیال بابا ...نه دعوت کن ن ب کسی نبریک بگون کادو ...

آخه من همیشه تولد بچهاشونو تبریک گفتم زنگ زدم و تبریک گفتم حالا من اولین تولد دخترم بود واقعا چی میشد ی زنگ ی پیام میدادن از برادرزاده عزیزتر داریم؟

نه زنگ نزن گلابه هم نکن مثل خودشون رفتار کن بع شوهرت هم چیزی نگو اگه به رفتار شما واکنش نشون دادن گلایه کردن اون وقت شما هم بگو من فکر کردم دوست دارین مثل خودتون باشم اخه من که از اول اینجوری نبودم،😀

عزیزدلم شماخودت وناراحت نکن.بعضی اتفاق هاتوزندگی میشه برای انسان تجربه‌.

سری بعد تولد کسی رو تبریک نگو استوری نزار.درضمن برای دعوت کردن کسی باخانم خونه هماهنگ میشن نه با اقا.اگر میخوایی دعوت کنی خودت دعوت کن .راستش همین مشول برای منم پیش اومدمادرهمسرم فقط به همسرم زنگ میزد ودعوت میکرد.ومن گله گی کردم که برای دعوت به خانم خونه زنگ میزنن.نمیخوام بگم شماهم همینکارو کن.چون من شناختی از اقوام همسرت ندارم.برای من این مورد جواب داد.ودیگه برای دعوت به خودم زنگ میزنه مادرهمسرم

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
آخه من همیشه تولد بچهاشونو تبریک گفتم زنگ زدم و تبریک گفتم حالا من اولین تولد دخترم بود واقعا چی میش ...

ازین بعد نکن ...برات مهم نباشه دیگه ..کلن تا خودشونم دعوت نکردن نرو ...

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

دیگ نگو توام

منم همیشه یادم بود تولداشونو تبریک میگفتم حتی کادو و کیکم میخریدم 

یکی از خواهر شوهرام ۴تا بچه داره با خودش میشه 5نفر ک منم تولداشونو همیشه یادم بود اما من یه نفرم شوهرمم ک داداششه

تولد منو تبریک نمیگفت منم دیگ تبریک نگفتم

کاملا حستو درک میکنم همین بلاها سر منم اومده هر سال سر تولد بچه‌هام همین بساط داریم برای بچه‌های من همه خودشونو به نفهمی میزنن اما برای اونیکی پیشواز میرن والا بچه من به دنیا هم اومدذتا دو ماه ندیدنش نیومدن ولی برای اون یکی پسرش تودبیمارستا دشت در اتاق عمل صف بسته بودن پس بلدن دلشون نمیخواد 

خودت زنگ نزن به شوهرت بگو دعوتشون کنه اگه خیلی دلش میخواد 

از این به بعدم تو هم مثل خودشون مناسباتا رو فراموشی بگیر