2777
2789

سلام خانمهای گل

خانواده همسرم خیلی خیلی بین من وجاریم فرق گذاشتن.تایپیک قبلیمم گفتم.

ایتقدرفرق گذاشتن که کل اقوامشون هم به زبون اومدن.هیچ به همسرم ندادن .هیچ واسه من نکردن.ولی واسه جاریم وبرادرشوهرم زندگیشونو دادن ومیدن.فکرش شب وروز آزارم میده

واسه برادرشوهرم خونه وماشین خریدن ولی به همسر من هیچ ندادن گفتن چون نفهمه وبر بادش میده.

گناه من وبچه هام‌چیه .دربدر واجاره نشین بایه مشت بدهی.تا آخرماه هم صاحبخونه گفته خونه روخالی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال نشی جونیتو با عذاب از دست میدی ب این فکر کن این روزا هیچ وقت برنمیگرده پس با غم و حرص و ناراحتی نگذرون.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

از منم همینجور بودن ولی خب من توقعی ندارم و اونا هم نباید از من توقع داشته باشن! 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مال خودشونه دوست دارن اصلا بریزن تو جوی اب به کسی ربطی نداره. 

جای من نیستی در بدری بکشی وبدهکارها دم دقه زنگ بزنن اونوقت جاریم خونه میلیاردی داره تورفاه .فرقهاشون عرش خداروهم به لرزه درمیاره .چون این چیزارو ندیدی درک نمیکنی 

عین مادر شوهر من کرده ماهم صبوری کردیم و عزت نفسمونو حفظ کردیم و هیچ نگفتیم الان هم مادر شوهرم که چند سالیه فوت کرده برادر شوهرمم از زنش جدا شده الآنم یه علافه و ما هم خداروشکر خدا همه چیز بهمون داد

بخند تا دنیا به روت بخده  
جای من نیستی در بدری بکشی وبدهکارها دم دقه زنگ بزنن اونوقت جاریم خونه میلیاردی داره تورفاه .فرقهاشون ...

کسی که نمی تونه زندگی و تامین کنه بیخود ازدواج می کنه تو با شوهرت ازدواج کردی نه با پدرش شرایطشم دیدی و قبول کردی.