2777
2789
عنوان

نمیدونم چطورتبعیضهای بین خودم وجاریموفراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 22 پست
دوست دارم ببینم اگه این قضیه برای شما هم اتفاق میفتاد همینو میگفتید

نه من نه شوهرم یک ریال از خانواده هامون نمی گیریم پول خودشونه اختیارشم با خودشونه به ما هم ربطی نداره کجا خرجش کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که نمی تونه زندگی و تامین کنه بیخود ازدواج می کنه تو با شوهرت ازدواج کردی نه با پدرش شرایطشم دید ...

پدرش روز اول که اومدن خواستگاری قول همه چیز داد.

خونه ماشین و....

بعد زد زیر همه چی .همه چیزایی که به من قولشو داده بودن واسه جاریم کردن .گفتن شوهرتو نفهمه چیز نگه دار نیست

دقیقا مثل منی، تازه شوهرم ماشینشو فروخت عروسی گرفت، پدرشوهر مادرشوهرم پول تالارم به جیب زدن، برای شوهر من و خودم یه هزارتومنی خرج نکردن ادعای خوب بودنشونم میشه، واگذار به خدا 

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى
پدرش روز اول که اومدن خواستگاری قول همه چیز داد. خونه ماشین و.... بعد زد زیر همه چی .همه چیزایی که ...

عزیزم قول که باد هواست اون مردی که میره خواستگاری باید خونه و ماشین داشته باشه به نام و مال خودشم باشه نه شریکی. خونه نداره حداقل پس انداز داشته باشه بتونه رهن کنه. ادم رو حرف مردم که زندگیشو بنا نمی کنه.

جای من نیستی در بدری بکشی وبدهکارها دم دقه زنگ بزنن اونوقت جاریم خونه میلیاردی داره تورفاه .فرقهاشون ...

اینایی ک گفتن ولش کن و مال خودشونه ب هرکی خواستن دادن

هنوز چیزی از واقعیت های زندگی نمیدونن، بیشترشونم بچه محصلن این حرفارو میزنن.

ی روز تو موقعیت ادم قرار بگیرن، ی روز فشاری ک تحمل میکنی رو بکشن،تازه میفهمن چی ب چیه حرفشونو پس میگیرن

اینایی ک گفتن ولش کن و مال خودشونه ب هرکی خواستن دادن هنوز چیزی از واقعیت های زندگی نمیدونن، بیش ...

دقیقاااا .

تو یکی از تایپیکهام گفتن مال خودشه دوست داشته به اون یکی پسرش بده .

هنوز تو شرایط ماها قرار نگرفتن که بدونن چه فشاری داره .

من تو شرایط مادر شما هستم .

برادر شوهرم به لطف پدرشوهرم خونه کاخ مانند وماشین صفر داره .ولی ما بایه عالمه بدهی اجاره نشین و حسرت خور

دقیقاااا . تو یکی از تایپیکهام گفتن مال خودشه دوست داشته به اون یکی پسرش بده . هنوز تو شرایط ماها ...

میفهمم عزیزم. خیلی سخته بخدا.. اگر برادر شوهره خودش دراورده بود ادم انقد نمیسوخت، 

جالبش اینجاست پول بابارو حق داداشو خوردن، پزم میدن ب ادم،اینش میسوزونه