2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن

458 بازدید | 35 پست

خانواده شوهرم خیلی فرق میذارن بین منوجاریم وحتی بچه هامون.من شوهرمو دوست ندارم..وضع مالیمونم زیاد جالب نیست.بابام منو عروس کرد تو هفده سالگی..شوهرم پسرعمومه.هم جاریم هم خواهرشوهرم خداروشکر خیلی خوشبختن  وپولدارن..باهم بامادرشوهرم و پدرشوهرم خیلی جورن.خواهرشوهرم تولد بچه های من یامن اگه بیاد پنجاه تومن میده ولی تولد جاریم و بچش حتی اگه نره هم از چند روز قبل سفارشمیده کادو میخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب دیدم رفته برا جاریم کیف ست با کیف خودش خریده.خیلی به دلم اومد که من تولدش سالگرد ازدواجش تولد شوهرش و...تبریک میگم برای تولدش کادو میخرم هرچیزی دارم سهمشو نگه میدارم.هیچی برای خانواده شوهرم کم نذاشتم نمیدونم چرا این جوری میکنن

دیشب دیدم رفته برا جاریم کیف ست با کیف خودش خریده.خیلی به دلم اومد که من تولدش سالگرد ازدواجش تولد ش ...

اصلا اهمیت نده لااقل بروی خودت نیار چون هرکاری کنی بدترمیشه بهترنمیشه 

عزیزم بعضی وقتا واقعا نیازه دقیقا خودت هم رفتاری شبیه رفتار بقیه داشته باشی.شما هم مث خودشون رفتار کنید.و تاجای ک امکان داره رفت و امد رو کنترل کنید من خودم با همین روش ها جواب گرفتم.خودشون متوجه رفتارشون میشن.بعد کم کم سعی میکنن جلوی شما مواظب رفتارشون باشن.

خدا ❤ من است.
چرا خودت نمیری سرکار

من شوهرم نمیذاره میگه بچه هارو بزرگ کن..خواهر ندارم بچمو بزارم پیشش مامانمم ویلچریه..مادرشوهرمم دوبار گفتم بچه هامون نگه میداری برم سرکار میگه به من ربطی نداره

تفاوت گذاشتنشون به خاطر پوله امان از ادم های پول پرست 

اره متاسفانه😔اصلا یه جور دیگه جاریمو دوست دارن..میپرستنش..چندبار تاحالا با جاریم بحثمون شده عموم اینا ازمن گذشتن ولی از اون نه

دوازده سال به من بدی کردن.فرق گذاشتن.الان دیگه برام بودو نبودشون فرق نمیکنه.تنها کار کم کردن رابطس.الان ماهی دوبار میرم عوضش کم حرص میخورم.اول نمیزاشتم شوهرمم بره.الان میگم گور باباش کرده بزار هر روز بره.

خدایا تنهام نزار تو این دنیای نامردی....