2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارودراولویت قراربده جواب بدی روباخوبی بده پشیمون نمیشی اصلااهمیت نده وبسپارب خدا دیرگیره ولی خو ...

خب احساس میکنم داره ازم سو استفاده میشه..مادرشوهرم هرررچیز کم داره میاد ازمن میگیره حتی مرغ و لوبیا و...ولی احتراما به اون بیشتره

اره متاسفانه😔اصلا یه جور دیگه جاریمو دوست دارن..میپرستنش..چندبار تاحالا با جاریم بحثمون شده عموم ای ...

میدونی چرا؟ میگن این عروسمون ک همیشه هست ناراحتم نمیشه.ولی اون عروسمون ک ناراحت بشه دیگه سخت از دلش میره

خدا ❤ من است.
خوبی میکنی دور برمیدارن با بدی جواب میدن من تادلت بخواددیدم

حرفت متین خودمم دیدم ولی اگه شمابدی کنی اونم بدی کنه خدا سزای کدومو بده

بسپارش ی خدا بهترازهرکسی میدونه چه کنه

دیرگیره ولی خوب میگیره

عزیزم بعضی وقتا واقعا نیازه دقیقا خودت هم رفتاری شبیه رفتار بقیه داشته باشی.شما هم مث خودشون رفتار ک ...

ماهی یه بار دعوتم میکنن میرم خونه عموم با اینکه نزدیکن حتی سرزدنی نمیرم که مزاحم نباشم جاریم هرررروعده اونجاست..

ماهی یه بار دعوتم میکنن میرم خونه عموم با اینکه نزدیکن حتی سرزدنی نمیرم که مزاحم نباشم جاریم هرررروع ...

عزیزم جاریت شوهرش خیلی بهش اهمیت میده.اخه وقتی مرد پشت همسرش باشه کل خانوادش هم ازش یاد میگیرن دقیقا رفتار پسرشونو با عروسشون دارن

خدا ❤ من است.
میدونی چرا؟ میگن این عروسمون ک همیشه هست ناراحتم نمیشه.ولی اون عروسمون ک ناراحت بشه دیگه سخت از دلش ...

اومدم با خدا دردل کردم نوشتم بازم خالی نشدم..به خداواگذار کردم خودممو به فرش کشوند