2777
2789
عنوان

قضیه بیناموسی رو چطوری باید تو دادگاه اثبات کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 149 پست
یه سوال دیگه هم دارم از شما...اگه جواب بدید ممنون میشم... شوهر من بدون اینکه من بدونم یه زمینی و که ...

وای چه کار ناجوری چطوری نفهمیدی.خب اول پیگیری کن مبلغ واج چقدر هست از کجا وام گرفته پول وام چکار کرده اصلا شما نبودی چطوری وام گرفته؟ضامن وام شما دقیقا چی و کی هست؟ جعل جرم سنگینی هستا اثبات بشه میره زندان زندکیت از هم می پاشه تو زندان صدتا خلافکاره بگم خلاف تر از قبل میاد بیرون اینم باید اول اطلاعات جمع کنی و مدرک جمع کنی از مادر همسرت هم یواشکی بپرس ببین چه اطلاعاتی داره و از مدارک پیدا شده کپی بگیر و عکس بنداز مخفی کن نزار بفهمه فهمیدی بعد از خودش بپرس کلا بگم زده نقدی که یعنی پولش رو نقد دادم به حسابت نریختم این از زرنگیش دوم کدام محضر خانه یا بنگاه این فروش رو انجام دادن اونا مجرم هستن من خود مدرک ندارم ولی عکسش نشون بده دفتر ثبت اسناد شاید سوری نیست و اگر سوری نباشه شما مالک ملک شدی مطمئنی سو تفاهم نشده مادر همسرتم شاهده ها

اره عزیزم اتفاقا اسم از خودش گفته اسم زنش و در مورد خانواده هم حرف زده....ما هم بودیم تو پارک اتفاقا ...

از وکیل بپرس وکلا می دونن قاضی خوب معرفی کنن بهت یا برن با قاضی صحبت کنن ویس رو بپذیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال دیگه هم دارم از شما...اگه جواب بدید ممنون میشم... شوهر من بدون اینکه من بدونم یه زمینی و که ...

فقط مهر شورای شهر چطوری پاش خورده فکر نکنم سوری باشه ها فعلا تو شرایط پرونده خواهرت همزمان اینو شکایت نکن ولی بپرس چرا اینکار کرده چرا بنام خودش وام نگرفته شاید اصلا قصدش کلاهبرداری نیست

عزیزم بر اساس چیزی که من شنیدم ویس میتونه مکمل باشه برای ادعای شما.... یعنی شما دلایل دیگه داری با و ...

شما برو دنبالش بگیر من قضیم فرق میکرد گلم بعد فحش بود فقط 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
فقط مهر شورای شهر چطوری پاش خورده فکر نکنم سوری باشه ها فعلا تو شرایط پرونده خواهرت همزمان اینو شکای ...

نهدعزیزم خودشون گفتن وام گرفتن.... مال سال ۹۷ هست... پول نیاز نبود بزنن به حساب من که قید شده که من که خریدار باشم به فروشنده پول و نقدی دادم و زمین به طور کامل در اختیار من قرار گرفته.... گفتن ۲۰ ۳۰ تومن وام گرفتن و ضامنشم فکر کنم دوست مادرشوهرم بود که شده...بانک آشنا داشتن بدون اینکه من برم حساب باز کردن برام.

یکی از وکیلا گفت پدرشو میتونی در بیاری...یکی دیگه گفت که چون تو متضرر نشدی نمیتونی شکایت کنی...چون شوهرت بوده میتونسته این کار و کنه و تو دادگاه جرمی محسوب نمیشه!!!

ولی یکی دیگه میگفت خیلی میتونی اذیتش کنی.

میخوام بره زندان پرونده تشکیل شه براش چون میخوام جدا شم از این خیانتکار  همه فرقه

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀
شما برو دنبالش بگیر من قضیم فرق میکرد گلم بعد فحش بود فقط 

اها.... در هر صورت امیدوارم هر کی بتونه به حقش برسه.

لطفا ضمن پیگیری فقط از راه  قانون، به یک روانشناس خوب همراه دختر خانم گرامی بروید برای کمک به ا ...

بله حتما...تحت نظر روانشناس هست عزیزم... حتی حای تیغی که به دستش زد هنوزم هست. خیلی آسیب دیده این طفلک. تازه عوضی رفته به خانوادش گفته این بچه خودش اومده بود سمت من، من بهش پا ندادم! و ممکنه این حرفا از اینا در بیاد! اینجوری رفته به مادرش و خانواده خودش گفته که مثلا ذهن اونا رو آماده کنه که ما دروغ میگیم

به همسرت وکالت نامه اثر انگشت و امضا قبلا ندادی؟

نه عزیزم.... هیچی هیچی....تازه امضا و اثر انگشت پای اون برگه مال من نیست...حتی شبیه امضای منم نیست...اما اسم من و شماره ملی و نام پدر من و درست نوشتن! 

فقط مهر شورای شهر چطوری پاش خورده فکر نکنم سوری باشه ها فعلا تو شرایط پرونده خواهرت همزمان اینو شکای ...

عزمزمه من خود اصل فروشنامه و فاکتور رو برداشتم آوردم...اونا الان چیزی ندارن همش دست منه

میافتن به اسم خودمون وام گرفته بودیم نمیشد...ولی یه چیزی پشت پرده هست...دروغ میگن... یعنی همشون گیر بود اسمشون؟! و شورای شهر آشنای نزدیکشون....

نه عزیزم.... هیچی هیچی....تازه امضا و اثر انگشت پای اون برگه مال من نیست...حتی شبیه امضای منم نیست.. ...

اون جعل سند، امضات نباشه میدن فک کنم چک میکنن نمدونم ی چیزایی مربوط به لرزش دست چیه! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
اها.... در هر صورت امیدوارم هر کی بتونه به حقش برسه.

درست میشه ولی قانون نباشه همون که من گفتم شرخر کم نیست والا 

اون جعل سند، امضات نباشه میدن فک کنم چک میکنن نمدونم ی چیزایی مربوط به لرزش دست چیه! 

اره بررسی میکنن خط و این چیزا رو