2777
2789
عنوان

قضیه بیناموسی رو چطوری باید تو دادگاه اثبات کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 149 پست
اره خیلی آسیب دیدیم هممون...بیشتر اینکه اگه کاری نتونیم بکنیم و طرف همینجوری بیاد دوتا از دخترای خان ...

درود پیگیر حق تان از راه قانون باشید. فیلم جیغ بزن به کارگردانی خانم درخشنده را ببیند. سکوت جایز نیست موفق باشید و از این بحران با سربلندی و پیروزی عبور خواهید کرد.

بله درسته...اما اگه این کیفری ثابت بشه اونوقت تو طلاق خواهرش هم میشه بهش استناد کرد دیگه نمیشه؟

نه ربط نداره اونجا هم میاد هزارتا بامبول درمیاره مثلا الان طرف معتاده اول انکار می کنه بعد اثبات هم می شه گیر میده مهلت بدید ترک کنم بعد ترک نکرد باز با یه شرایطی طلاق غیابی صورت میگیره که بیچاره مهریه و همه چیزش بخشیده قانون به اقایون خیلی آوانس داده الان اثبات هم بشه میاد میگه همین ۲ مورد بوده من عمری زن باز نیستمو صیغه زبونی خونده بودیم محرم بوده خودش راضی بوده این حرفای زشت که دیدی برا مجاب کردن قاضی می زنن ابجیت توافقی ازش جدا بشه خیلب بهتره بش بگه مهرم میدم طلاق بده یا تهدید کنه آبروت می برم طلاقم بده بعضا من دیدم به طرف گفتن ۲۰ میلیون بهت میدم طلاقم بده قبول کرده توافقی جدا شدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت برای اون خانم بد نمیشه؟ یکی و طعمه کنیم و بعدش خودش و محکوم میکنیم درسته ولی خانومه هم محکوم ...

خب خانوم نکه واقعا بره کار خاک برسری کنه گولش بزنه خانم نباید کار زشت کنه بله کار بی ناموسی کنه جرمه فقط بهش پیشنهاد بده و مدرک جمع کنه همین

عزمزمه اونوقت اگه اثبات نشه اون میتونه اعاده حیثیت کنه و از ما شکایت کنه؟

تو هر شهری تو نت بزن کانون وکلا هست ادرسش بردار برو تو حیطه خانواده و حیطه کیفری دو تا وکیل خبره پیدا کن برو دفترشون مشاوره الان فکرم ساعتی ۱۹۰ تومن باشه مشاوره بگیر اگر این وکلا آشنا تو فتا یا با قاضی فامیل باشن خب عالی می شه سفارشت بکنن دنبال کارت میان چه بسا موفق بشی اگر نه مدارک اثباتت خیلی کمه 

من بهشون راهکار دادم گفتم باید یک طعمه براش جور کنن که مثلا با خانم ایکس دوست بشه ازش سند مدرک جمع ک ...

با احترام من با این قیمت از نظر شما موافق هستم که قبل از هر کاری با یک وکیل زبر دست و با تجربه مشورت کند. آنها راهنمایی لازم را خواهند داد. حتی می توانند با دو یا سه وکیل خوب مشورت کنند. و راهنمایی بگیرند. 

درود پیگیر حق تان از راه قانون باشید. فیلم جیغ بزن به کارگردانی خانم درخشنده را ببیند. سکوت جایز نیس ...

بله واقعا درسته

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀

همون خانم ۱۵ ساله اگر می شه با نظارت خودتون با گوشی بهش زنگ بزنه بزاره رو ضبط مکالمه باش حرف بزنه مدرک جمع کنه یا ازش بخواد براش فیلم عکس از خودش خاک برسری بده همه اینا رو بدید دادگاه پدرش در بیارن 

خب خانوم نکه واقعا بره کار خاک برسری کنه گولش بزنه خانم نباید کار زشت کنه بله کار بی ناموسی کنه جرمه ...

متوجه شدم...مرسی

تو هر شهری تو نت بزن کانون وکلا هست ادرسش بردار برو تو حیطه خانواده و حیطه کیفری دو تا وکیل خبره پید ...

پیش سه تا وکیل رفتم رفتم... دوتاشون قاضی بازنشسته بودن...یکی گفت میشه یکی گفت نمیشه.... حالا با یه قاضی بازنشسته دارم کار میکنم روش شاید آشنایی چیزی داشته باشه...

همون خانم ۱۵ ساله اگر می شه با نظارت خودتون با گوشی بهش زنگ بزنه بزاره رو ضبط مکالمه باش حرف بزنه مد ...

خب ما صداش و داریم که تو پارک داشت باهاش صحبت می‌کرد دیگه...اون صدای ضبط شده ملاک نیست اصلا؟

و اینکه الان چون میدونه ما میخوایم شکایت کنیم دیگه بعید میدونم با این بچه صحبت کنه

دوباره ابجی تان دیلیت نکنه هر چی دارید پاک کنه

یه سوال دیگه هم دارم از شما...اگه جواب بدید ممنون میشم...

شوهر من بدون اینکه من بدونم یه زمینی و که مال یکی از کارگراش بوده به نام من فروشنامه سوری زده و ذکر شده که پول نقدا به فروشنده داده شده...مهر شورای شهرم داره. بعدشم یه فاکتور خرید وسایل کشاورزی هم داره به نام من! رفتن با اینا وام گرفتن.... اسمی از شوهرم نیست و فقط خریدار منم و فروشنده کارگرش و امضای مادرشوهرم هم هست به عنوان شاهد. من هیچ کدوم و نمیدونستم و اتفاقی اینو تو خونشون پیدا کردم....به نظرت من میتونم شکایت کنم و به عنوان جعل اسم و امضا این قضیه رو مطرح کنم؟

خب ما صداش و داریم که تو پارک داشت باهاش صحبت می‌کرد دیگه...اون صدای ضبط شده ملاک نیست اصلا؟ و اینک ...

اون صدا باید توش مثلا یه اسمی از خودش باشه یه اسمی مثلا از همسرش باشه تن صدا واضح باشه و توش اقرار کنه به کارش و باز به خود قاضی بستگی داره قاضی ما اصلا صدا قبول نداره عکسم می گه امکان فتوشاپ و سو تفاهم داره ولی فیلم درجا هر چی باشه قبول داره این به نظر قاضی هم بستگی داره از وکبل بپرس بعضیاشون قضات می شناسن چطوری هستن ویس قبول دارن یا نه بعد بهت می گه مثلا شکوائیه تو دفتر خدمات قضایی بگو بفرسته شعبه ۱۵ که قاضیش‌( نکته بازپرس و دادیار هر دو حکم قاضی دادگاه دارن) ویس رو بررسی می کنه، تو پیوست شکوائیه اسکرین پیام ها رو هم ارسال کنید اینا رو بهتون وکیل می گه ویس هم در قالب فلش یا سی دی باید تحویل دادسرا بدید

اون صدا باید توش مثلا یه اسمی از خودش باشه یه اسمی مثلا از همسرش باشه تن صدا واضح باشه و توش اقرار ک ...

اره عزیزم اتفاقا اسم از خودش گفته اسم زنش و در مورد خانواده هم حرف زده....ما هم بودیم تو پارک اتفاقا اومدیم یکم حرف زدیم پیششون و رفتیم و صدای ما هم هست...یعنی فقط صدا اون و دختره نیست صدا دوتا دیگه از فامیلا هم هستش.... حتی اونجا گفته بود که من نقشه میچینم که خانوادت رضایت بدن و از این جور حرفا.... به بچه گفت اگه فیلم دیدی که نامحرمان همدیگه رو می‌بوسند به مادرت بگو که عادی بشه برای خانوادت!! کلی راهکار داده به طفلک توی ویسش... 

ولی باز من این و شنیدم که خیلی خیلی بستگی به قاضی داره و شما کاملا درست میگین. منم فقط باید امید داشته باشم که قاضی خوبی گیرمون بیاد. و خب مخابراتم اگه استعلام بگیره حتما چیزایی گفته تو پیامکا... تهدیدات هست. 

ولی بازم به گفته شما همه چیز به قاضی بستگی داره.