2777
2789
عنوان

قضیه بیناموسی رو چطوری باید تو دادگاه اثبات کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 149 پست
با احترام ویس را دادگاه حتما بررسی میکند.

قربونت، خدا کنه من سر ی کار دیگه پرسیدم میگفتن ویس مدرک محسوب نمیشه! فیلم شاید مگر تو واتساپ نمیدونم. 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
خیر اسکل نیستم یک روز بیا تو دادگاه کار کن می فهمی من چی می گم من دادسرا هم رفتم دیدم چه خبره شما از ...

افرادی که تو دادگاه کار میکنن اکثرا مریضن مثل تو که فکر میکنی پوشش بچه ایراد داره خودت رو حتما به یکی نشون بده با این طرز فکر بیمار گونه ات اتفاقا چون اینجا ایرانه و قوانین ابکی هست چون یه مشت نر به نفع خودشون نوشتن میگم که خودشون حقشون رو بگیرن وگرنه که باید چن ساله فقط بدوئن که ثابت کنن این ادم این کار رو کرده اینقدر هم قوانین اب دوغ خیاریه که همیشه اونیکی مورد ظلم بوده تو دادگاه اذیت میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر اسکل نیستم یک روز بیا تو دادگاه کار کن می فهمی من چی می گم من دادسرا هم رفتم دیدم چه خبره شما از ...

البته تو پیامکهایی که به خود گوشی میداد گاهی تهدید می‌کرد ولی حرفای س ک سی تو واتس اپ بود....استعلام مخابرات که تهدید و نشون بده میشه کاریش کرد؟ و الان شما مطمئن هستین که واتس اپ و دیگه نمیشه پیگیری کرد؟

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀
قربونت، خدا کنه من سر ی کار دیگه پرسیدم میگفتن ویس مدرک محسوب نمیشه! فیلم شاید مگر تو واتساپ نمیدونم ...

عزیزم بر اساس چیزی که من شنیدم ویس میتونه مکمل باشه برای ادعای شما.... یعنی شما دلایل دیگه داری با ویس میای قاضی و قانع میکنی...انگار مطمان ترس میکنی به اینکه بقیه دلیلاتم درسته....ولی فقط ویس باشه شاید یکم کار سخت بشه...به من اینجوری گفتن

عزمزمه پوشش بچه کاملا درست بوده...پیشش با مانتو رو سری از همون ۹ سالگی با حجاب بود پیشش... و این بچه رو تهدید می‌کرد که اگه به کسی بگی من خواهرت و فلان میکنم و بهمان میکنم...و دعوا هم می‌افتاد باهاش... اصلا خانواده بی در و پیگری نیستن و خیلی هم محترم و محافظه کارن بنده های خدا... گاهی اوقات انکار یه اتفاقای عجیبی میافته که آدم میمونه توش.... شما تو کدوم استان هستین؟

خدا لعنتش کنه اول صبحی سردرد گرفتم اون دختر چه عذابی کشیده 

ببخشید قصد عذاب دادن کسی و نداشتم....ولی گفتم شاید اینجا بچه ها راهکاری داشته باشن... آخه وکیلا هم خیلی ها اول میگن ال میکنیم بل میکنیم آخر سر میگن نمیشه و فلان

با احترام.  محکوم کردن کردن خانواده قربانی و خود قربانی و منصرف کردن آنها که شکایت نکنند و مجرم را به قانون نسپارند بسیار آسیب پذیر و فاجعه است تا دیر نشده بایست از طریق قانون اقدام کرد.

ببین شما شکایتت رو بکن اما و اگر هم نیار  صداشناسی بره نمییییتونه زیر چیزی بزنه  او ...

عزمزمه اونوقت اگه اثبات نشه اون میتونه اعاده حیثیت کنه و از ما شکایت کنه؟

جدی میگی؟ یعنی هیچی به هیچی؟ آخه این کارا کلا تو خفا انجام میشه دیگه.... هیچ کی نمیاد تو روز روشن جل ...

ببینید اگر بهش تجاوز شده بود اونم درصورتی که سریع میرفت پزشکی قانونی شکایت می کرد درجا میگرفتنش ولی جز حرف زشت و دستمالی کردن کاری نکرده و بدتر شما سند مدرک درست نداری خودت بزار جای قاضی از کجا بفهمه حق با کی هست معلومه اثبات نمی شه وقتی پلیس فتا می گه نمی شه دیگه دادگاه حساب کن چطوریه تازه اثبات هم بشه باور کن چندان مجازات خفنی شامل حالش نمی شه بعد طلاق ابجی شما می شه پرونده دادگاه خانواده که بحثش جداست قاطی مسئله کیفری نکنیدش

ببینید اگر بهش تجاوز شده بود اونم درصورتی که سریع میرفت پزشکی قانونی شکایت می کرد درجا میگرفتنش ولی ...

بله درسته...اما اگه این کیفری ثابت بشه اونوقت تو طلاق خواهرش هم میشه بهش استناد کرد دیگه نمیشه؟

با احترام.  محکوم کردن کردن خانواده قربانی و خود قربانی و منصرف کردن آنها که شکایت نکنند و مجرم ...

اره خیلی آسیب دیدیم هممون...بیشتر اینکه اگه کاری نتونیم بکنیم و طرف همینجوری بیاد دوتا از دخترای خانواده رو آسیب بزنه و در بره..... یکی و که زنش بوده یکی و که خواهر زنش بوده! از دوتاشون سواستفاده کرد

پلیس فتا متاسفانه گفت بهم که چون پاک کردن اکانتشونو پس نمیشه پیگیری کرد!! گفتم خب هر کسی که این غلطک ...

بهتر است باز هم مراجعه کنید هم پلیس فتا و هم وکیل با تجربه. تا آنجایی که من اطلاع دارم پاک کردن اطلاعات توسط متخصصین پلیس فتا باز یابی میشود.

محکم بایستید و پیگیر باشید. 

با احترام.  محکوم کردن کردن خانواده قربانی و خود قربانی و منصرف کردن آنها که شکایت نکنند و مجرم ...

من بهشون راهکار دادم گفتم باید یک طعمه براش جور کنن که مثلا با خانم ایکس دوست بشه ازش سند مدرک جمع کنن بعد شکایت کنن کار سخت و پر ریسکی هست ولی شدنیه نگفتم کلا شکایت نکنن گفتم اول مدرک جمع کنن بعد شکایت کنن من صد مدل دیدم شکایت کردن به نتیجه نرسیده ما تو دفتر مختومه و کسر از امار می زنیم همینه دیگه می تونه از وکلا که حقوق جزا حیطه کارشون هست بپرسه اینجا همه خانوم هستن از رو احساسات نظر میدن من منطقی میگم شما خوشت نمیاد

من بهشون راهکار دادم گفتم باید یک طعمه براش جور کنن که مثلا با خانم ایکس دوست بشه ازش سند مدرک جمع ک ...

اونوقت برای اون خانم بد نمیشه؟ یکی و طعمه کنیم و بعدش خودش و محکوم میکنیم درسته ولی خانومه هم محکوم میشه دیگه...مگه نه؟