2777
2789
عنوان

قضیه بیناموسی رو چطوری باید تو دادگاه اثبات کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 149 پست
میره از تک تک شون شکایت می کنه دیه و طول درمان می گیره همه مردای فامیلو تو این گرونی می ندازی به بد ...

چرت که جنابعالی میگی   همه چی رو واگذار کن به خدا طرف بیا یکی رو ازار روحی و جسمی بده واگذارش کنن بخدا اسکلی چیزی هستی 

خودتون نزنید یا بزنید ولی نتونه شکایت کنه بدون شاهد الان کجاست خواهره باهاش زندگی میکنه؟ اخرین راه و ...

نه خواهره داره جدا میشه...اونم طلاق نمیده میگه دوسش دارم!!! 

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما مازندران هستیم.... شما میشناسید د دادگاه‌های اینجا رو؟

تهران بودید کمکتون میکردم 

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
نه خواهره داره جدا میشه...اونم طلاق نمیده میگه دوسش دارم!!! 

عجب ادم اشغالیه کثافت. ی وکیل خوب بگی رید 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

قبل از هر اقدامی به پلیس فتا و یک وکیل با تجربه مراجه کنید آنها هم پیگیری خواهند کرد و هم به شما خواهند گفت چکار کنید. از هر اقدامی بدون نظر آنها خود داری نموده. مراقب آن دختر بیگناه باشید و در پناه امن خود قرار دهید.

میره از تک تک شون شکایت می کنه دیه و طول درمان می گیره همه مردای فامیلو تو این گرونی می ندازی به بد ...

در ضمن ادم چرت و پرت گو همونطور که اون میتونه تجاوز رو انکار کنه اینا هم میتونن کتک زدن اون رو انکار کنن اگر قوانین ابکی هست

تهران بودید کمکتون میکردم 

شما راه حلی به ذهنتون میرسه که از چه مسیری بریم که به نتیجه برسیم؟ به نظر شما شانسی برای بردن تو این پرونده داریم؟

قسم دروغ خیلی گناه بزرگی هست این حرفا چیه راهکار درست بدید

کامنت برای شما نبود! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
در ضمن ادم چرت و پرت گو همونطور که اون میتونه تجاوز رو انکار کنه اینا هم میتونن کتک زدن اون رو انکار ...

همون دیگه...آخه اون داره همه چیو انکار میکنه تازه خواهرم طلاق نمیده....چجور قسم و آیه میخوره که من کاری نکردم!!! پاک و طیب و طاهرم!!! آدم شاخ در میاره میبینمش....تازه نماز شبم میخونه نامرد

شما راه حلی به ذهنتون میرسه که از چه مسیری بریم که به نتیجه برسیم؟ به نظر شما شانسی برای بردن تو این ...

برید شعبه ای که پرونده هست کپی پرونده بگیرید داشته باشید 

یک چون اشنا نداشته باشه طرف ک بخوان از پرونده چیزیو کسر کنند دوم دفاعیه هاشو بخونید 

سوم هم میتونید ب وکلا نشون بدید راهنمایی بگیرید 

برای منم بفرستید 

با گفته شما نمیتونم قطعی صحبت کنم باید پرونده ببینم

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
قبل از هر اقدامی به پلیس فتا و یک وکیل با تجربه مراجه کنید آنها هم پیگیری خواهند کرد و هم به شما خوا ...

پلیس فتا متاسفانه گفت بهم که چون پاک کردن اکانتشونو پس نمیشه پیگیری کرد!! گفتم خب هر کسی که این غلطکاریو میکنه سریع میره کاراش و پاک میکنه دیگه....نمیزاره بمونه که تو بیای بگیریش! 

نمیدونم از سر تنبلی این حرف و زد بهم یا واقعا نمیتونن کاری کنن

چرت که جنابعالی میگی   همه چی رو واگذار کن به خدا طرف بیا یکی رو ازار روحی و جسمی بده واگذ ...

خیر اسکل نیستم یک روز بیا تو دادگاه کار کن می فهمی من چی می گم من دادسرا هم رفتم دیدم چه خبره شما از ادم بی صفت خبر نداری فقط یه راهکار های غلط میدی که از چاله به چاه برن این ادم از همون قانون برای نفع خودش استفاده کنه اینا بیشتر اذیت شن بعدش خودشونم مقصر بودن اول بچه رو جوری باید تربیت کنن یکی انگشت زد بهش بیاد به خانواده بگه دوم اعتماد نکنن بچه رو دم دست این افراد قرار بدن سوم این بچه این همه مدت حال خراب داشته چند بار خودکشی خواسته بکنه نفهمیدن چهارم موبایل به بچه دادن باید همون کنترل کنن بفهمن با کی در ارتباطه پنجم نوع پوشش و رفتار بچه رو ادم باید کنترل کنه اموزش بده که افراد بیماردل جذب بچه نشن خود خانواده و بچه هم مقصر بودن که شده این فقط اون نکبت که نبوده حالام که هیچ مدرکی ندارن توقع داری چکار کنن؟