2777
2789

لطفا تهاجمی که کات کن باهاش و تموم کن نگین بهم بزارین توضی بدم 

خب تقریبا دو ماه پیش مجازی با پسری اشنا شدم اولش خیلی برام مهم نبود که هست نیس اینا رابطمون هم گفتیم فعلا جدی مباشه برای سرگرمی بیشتر حرف بزنیم بعد از یک ماه دیت رفتیم باهم که خیلی فراتر از دیت عادی اول بود و اشتباه من بود کاملا خلاصه بعد از دیت باهام سرد شد جواب پیامم نداد و من دیگ بیخیال شدم گفتم امیه از اولو سرکرمی بود جدی نبود و پیام ندادم بش بهم گفت انفالوش نکنم ک نکردم 

بعد از سه هفته من استوری گذاشتم از خودم بهش ریپ زد 

تعریف کرد از ظاهرم بعد باهم حرف زدیم دوباره 

چند روزه الان چت میکنیم میدونم اشتباه کردم که به روش نیاوردم چرا بعد دیتمون اونجوری کرد ولی بخاطر اینه ک من 

اون روز روش کراش زدم 

دوس دارم باهاش یه رابطه واقعی داشته باشم الان یجورایی مثل کراشمه 

ولی الان که حرف میزنیم مثل قبل پیگیر نیس و دیر هم جواب میده 

میدونم راحتترین کار اینه الان بهم بگین که بیخیال شم کات کنم 

ولی حس میکنم کم پیش میاد بخام از یکی خوشم بیاد 

میخام یه ذره تلاش کنم یه ذره 

بنظرتون چیکار میتونم بکنم تو این شرایط؟؟؟

بشخصه‌ خیلی بهم برمیخوره و حالم بد میشه یکی بعد دیت بخواد ول کنههرچقد هم بخوامش دیگه اسمشم نمیارم

منم ناراحت شدم ولی خب یه دعوایی هم شد که اونو بهونه کرده بود صرفا بخاطر من نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال اولویتش نیستی دیگه انگار نیمکت ذهیره ای هروقت کسی نبود باتو چت میکنه من جای توبودم بخاطر بی احترامیش کات میکردم ناراحت نشی ولی اگه اینطور رفتار کنی و ب روش نیاری بعدا اگه تو رابطه هم بریت تورو هیچوقت جدی نمیگیره براش فرقی نمیکنه ناراحتی یانه یا چی میخوای یا به حرفت گوش نمیده 

بیخیال اولویتش نیستی دیگه انگار نیمکت ذهیره ای هروقت کسی نبود باتو چت میکنه من جای توبودم بخاطر بی ا ...

دقیقا الان دیده عه خب کسی نیس چت کنم این استوری گذاشته بپرم دایرکت😑پسره نکبت

:( اخه خوشم میاد ازش

اینجا باید انتخاب کنی ک حاظری به خاطرش قلبتو و غرورتو زیر پا بزاری یا کات میکنی و همچی تموم میشه 

شاید با تلاشات وارد رابطه شید و همچی خوب بشه ولی احتمالش خیلی کمه پس عقلانی فکر کن و فرار کن 😂🚶‍♀️