2777
2789

سلام

دوستان ما یکی از نزدیکانمون به یه دختر که زیر سن قانونی بود نظر داشت و خیلی بچه رو اذیت می‌کرد. یک سالی میشد که روش خیلی کار می‌کرد و بچه رو با تهدید ساکت نکه می‌داشت. بهش حرفای +۱۸ و متاهلی میزد و لبش و بوسید یا لمسش می‌کرد و اون بچه از بس عذاب میدید دستش و با تیغ چند باری برید که مثلا خودکشی کنه. الان که خانوادش فهمیدن ولی چیزی جز اسکرین شات از پیام های واتس اپ و یه ویس که توش از این حرفا زده ندارن. هر دو طرف هم واتس ایشونو دیلیت اکانت زدن و ما نمیدونیم شکایت کنیم آیا پلیس فتا قادر به پیگیری پیام ها هست یا نه....مرده هم متاهل بود. شما به همچین مواردی بر خورده بودین قبلا؟ 

میشه با اسکرین شات و ویس این چیزا رو اثبات کرد؟

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀

چه حیون بی صفتیییی بوده🥺🥺🥺💔💔💔

من اطلاعی ندارم ولی آبروشو ببرید همجا بگید چه حیونیه 

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما برید پلیس فتا خودشون میدونن چیکار کنن

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته

بستگی به قاضی داره .که اکثرا رو این موارد حساسن. اره بابا با همینا حالشو میگیرن . بعضی چیزا ممکنه قانونی مدرک نباشه ولی با همونا طرفو تو منگنه میذارن به غلط کردن میفته

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
اگراز ویس اسکرین ریکورد بگیرید ک مشخص باشه شماره طرف

متاسمانی قبل اینکه حذف کنه اکانت و پیاماش و اسمش و حذف نکرد و چون سیو بود اسم هست تو اسکرین شات...هیچ شماره ای ازش معلوم نیست

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀

فکر کنم بشه

مخصوصا با ویسی که دارین ، چون احتمالا کارشناس داشته باشن و صدارو تشخیص بده

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

سلام 

بله میتونید 

برخلاف باور عموم که میگن پیام و وویس جزو مستندات جرم نیست باید بگم که اتفاقا  پیام و عکس و وویس جزو اماره قانونی هست

شکایت کنید همینارم مستند قرار بدید و بگید حتی بعدش که فهمیدید تهدیدتون کرده ... تهدید ۲ سال زندانی داره  

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
متاسمانی قبل اینکه حذف کنه اکانت و پیاماش و اسمش و حذف نکرد و چون سیو بود اسم هست تو اسکرین شات...هی ...

نیاز نیست اونا خودشون دستور پیگیری میدن 

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️.