2777
2789
عنوان

قضیه بیناموسی رو چطوری باید تو دادگاه اثبات کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 149 پست
اصلا به روس خودش نمیاره عزیزم....به قرآن و پیامبر و هر چی فکر کنی قسم میخوره من نکردم!!! خیلی بیشرفه

از ترس قسم دروغ میخوره

کسی که تجاوز میکنه حلال و حرام و پغیمبر سرش میشه؟؟ 

تو اینجور پروندها چون شخص چیزی برای اثبات جرم خطا باقی نمیزاره قاضی زیاد سخت نمیگیره بالخصوص شما پیا ...

وای خدا خیرت بده....وکیل گرفتیم... ولی آنقدر این یارو پاک کرده کارای کثیفش و که میگم شاید وسط راه بمونیم....یه سری از وکلای دیگه به ما میگفتن پیگیری نکنید و برای بچه سخته شایدم به جایی نرسید...ولی به نظر من ماها آنقدر سکوت کردیم که این مردای پست فرصت گیر میارن...چون میدونن کسی صداش در نمیاد...این مردک داماد این خانواده بوده و با خواهرزنش این کارا رو میکرده

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته همش با خانواده دختره دعوا می‌افتاد که چرا نمیزارین من ببوسمش....مادر و پدر و خواهرا میتونن یان ...

هرچی کلا مدرک و شاهد هست ارائه بدید دادگاه قانون رو این موارد حساسه 

زندگیم یعنی خانواده‌ام...
واقعا؟ عزیزم آخه اون موقع که اسکرین می‌گرفت اسمش سیو بوده تو گوشی و شمارش معلوم نیست...ولی عکس پروفا ...

ببین شما شکایتت رو بکن اما و اگر هم نیار 

صداشناسی بره نمییییتونه زیر چیزی بزنه 

اون جرم شرب همر هست که باید حتما گردن بگیره 

بابت همین شکایت کنید بگید بچمون مریض شده روحی و روانی و .... قاضی بفهمه بچه مریض شده طرف رو نابود میکنه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
چند نفر شهادت بدید که دیدید لمس میکرده بچه رو ولی فکر کردید نظر نداره بعدا دیدید زیاد شده این رفتار ...

اره ...واقعا هم دیدیما....ولی فکرشو نمی‌کردیم تک تنهایی این کارا رو میکنه...آنقدر خودمونو سرزنش میکنیم که نگووو

وای خدا خیرت بده....وکیل گرفتیم... ولی آنقدر این یارو پاک کرده کارای کثیفش و که میگم شاید وسط راه بم ...

موفق باشید پرونده کدوم دادگاه هست 

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
اره بابا... ازین کمترشو دیدم که مرده رو به غلط کردن میندازن.. خود قاضی هم زن و بچه داره .. وقتی میبی ...

اره....مجبورش میکرده فیلم پو+رن ببینه باهاش...بعد بهش گفته بیا با هم باشیم بقیه متوجه نمیشن که...این طفلی می‌گفته نه نمیخوام...اونوقت مردک بی‌شعور می‌رفته با خواهرش دعوا درست میکرده که به کوچیکه بگه تو باعث شدی که من با خواهرت دعوا بیافتم چون نیومدی من تخلیه عصبی بشم با تو!!!! فکر کنننن

به نظرت اون بچه گناه نداره بعد چجوری نگاهش میکنن بقیه بفهمن

در این موارد نباید سکوت کرد با مراجعه به پلیس فتا و قانون و در خواست کمک از آنها هم مجرم محکوم میشود و هم رعایت حیثت قربانی خواهند شد . سکوت باعث جری شدن مجرم و نابودی قربانی خواهد شد. قربانی را باید حمایت  کمک کرد و حقش را گرفت. با احترام

اره....مجبورش میکرده فیلم پو+رن ببینه باهاش...بعد بهش گفته بیا با هم باشیم بقیه متوجه نمیشن که...این ...

چند سالش بود بچه 

ببین دادگاه رو این موارد خیلی خیلی حساسه و مو رو از ماست میکشه بیرون حتما پیگیری کنید طرف بره زندادن قسر در نره

سلام وکیل هستم باه میشه ۱۰۰درصد با ویس و اسکرین شات و اگر هم پاک شده باشه در مواقع اضطراری پلیس فنا ...

سلام عزیزم...

مرسی که اومدی وقت میزاری

تجاوز نشده بهش اما بهش فیلم پ×رن نشون می‌داده...لمسش میکرده... لباش و بوسید و پاهاش و میزاشته وسط پاهاش.... هر کاری جز تجاوز...حای تو واسش گفته پشت میکنی بزارم توت و از این حرفا تو ویسشم هست....تو واسم گفته اره من میدونم لب گرفتنم زیاده روی بود و اعتراف کرد به لمس کردن

با وکیل خوب حرف بزنید! ب چند نفر پول بدید بزننش🤔سوراخش کنن.!ویس میگن مدرک نیست تو این قضیه نمیدونم 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
چند سالش بود بچه  ببین دادگاه رو این موارد خیلی خیلی حساسه و مو رو از ماست میکشه بیرون حتما پی ...

۱۵ سالش...یک سال پیش شروع کرد