دوستان ما یکی از نزدیکانمون به یه دختر که زیر سن قانونی بود نظر داشت و خیلی بچه رو اذیت میکرد. یک سالی میشد که روش خیلی کار میکرد و بچه رو با تهدید ساکت نکه میداشت. بهش حرفای +۱۸ و متاهلی میزد و لبش و بوسید یا لمسش میکرد و اون بچه از بس عذاب میدید دستش و با تیغ چند باری برید که مثلا خودکشی کنه. الان که خانوادش فهمیدن ولی چیزی جز اسکرین شات از پیام های واتس اپ و یه ویس که توش از این حرفا زده ندارن. هر دو طرف هم واتس ایشونو دیلیت اکانت زدن و ما نمیدونیم شکایت کنیم آیا پلیس فتا قادر به پیگیری پیام ها هست یا نه....مرده هم متاهل بود. شما به همچین مواردی بر خورده بودین قبلا؟
میشه با اسکرین شات و ویس این چیزا رو اثبات کرد؟
عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀
تو اینجور پروندها چون شخص چیزی برای اثبات جرم خطا باقی نمیزاره قاضی زیاد سخت نمیگیره بالخصوص شما پیا ...
وای خدا خیرت بده....وکیل گرفتیم... ولی آنقدر این یارو پاک کرده کارای کثیفش و که میگم شاید وسط راه بمونیم....یه سری از وکلای دیگه به ما میگفتن پیگیری نکنید و برای بچه سخته شایدم به جایی نرسید...ولی به نظر من ماها آنقدر سکوت کردیم که این مردای پست فرصت گیر میارن...چون میدونن کسی صداش در نمیاد...این مردک داماد این خانواده بوده و با خواهرزنش این کارا رو میکرده
اره بابا... ازین کمترشو دیدم که مرده رو به غلط کردن میندازن.. خود قاضی هم زن و بچه داره .. وقتی میبی ...
اره....مجبورش میکرده فیلم پو+رن ببینه باهاش...بعد بهش گفته بیا با هم باشیم بقیه متوجه نمیشن که...این طفلی میگفته نه نمیخوام...اونوقت مردک بیشعور میرفته با خواهرش دعوا درست میکرده که به کوچیکه بگه تو باعث شدی که من با خواهرت دعوا بیافتم چون نیومدی من تخلیه عصبی بشم با تو!!!! فکر کنننن
به نظرت اون بچه گناه نداره بعد چجوری نگاهش میکنن بقیه بفهمن
در این موارد نباید سکوت کرد با مراجعه به پلیس فتا و قانون و در خواست کمک از آنها هم مجرم محکوم میشود و هم رعایت حیثت قربانی خواهند شد . سکوت باعث جری شدن مجرم و نابودی قربانی خواهد شد. قربانی را باید حمایت کمک کرد و حقش را گرفت. با احترام
سلام وکیل هستم باه میشه ۱۰۰درصد با ویس و اسکرین شات و اگر هم پاک شده باشه در مواقع اضطراری پلیس فنا ...
سلام عزیزم...
مرسی که اومدی وقت میزاری
تجاوز نشده بهش اما بهش فیلم پ×رن نشون میداده...لمسش میکرده... لباش و بوسید و پاهاش و میزاشته وسط پاهاش.... هر کاری جز تجاوز...حای تو واسش گفته پشت میکنی بزارم توت و از این حرفا تو ویسشم هست....تو واسم گفته اره من میدونم لب گرفتنم زیاده روی بود و اعتراف کرد به لمس کردن
با وکیل خوب حرف بزنید! ب چند نفر پول بدید بزننش🤔سوراخش کنن.!ویس میگن مدرک نیست تو این قضیه نمیدونم
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊