2777
2789
عنوان

قضیه بیناموسی رو چطوری باید تو دادگاه اثبات کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 149 پست
حتما برید پلیس فتا خودشون میدونن چیکار کنن

پلیس فنا میگه چون حذف کرده اکانت و نمیشه....ولی بعضیا میگن شاید بشه....گیج شدم.

میخوام ببینم گسی با این مشکل روبرو شده 

آخه ذات این کار پنهانی هست و طرف نمیاد ادله محکم از خودش جا بزاره که.... 

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀
سلام بله قابل پیگیری خواهد بود 

میشه راهنمایی کنید چجوری؟ باور کن از بس پیش وکیلا رفتم و هر کدوم نطر متفاوت دادن گیج گیجم.... یکی میگه اصلا نمیشه یکی دیگه میگه میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا این دختر اگر بهش تجاوز شده بره پزشک قانونی...در مورد اینا هم به عنوان مزاحم میشه شکایت کرد...اگر شماره یارو رو داشته باشن قابل پیگیری هست

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
به نظرت اون بچه گناه نداره بعد چجوری نگاهش میکنن بقیه بفهمن

نگن به کی دست درازی کرده ولی بگن که ی آدم مریض بیشرفه 

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

اول روحیه اون بچه رو خوب کنید

بچه فک نکنه مقصره

بگید تو خیلی خوبی و اون حق نداشت با تو اینکارو کنه حسابشو میرسیم. 

دوم یکی دو نفر از نزدیکان بچه برن یه جا تو خلوت با مردک حرف بزنن و بگن بچمونو مریض کردی داره به خود کشی فکر میکنه

افسزدگی گرفته و حتا پیا ز داغشو زیاد کنن

طرف اول شاید از ترس بزنه زیرش

ولی بعد اعتراف میکنه

وویسشو بگیرن

ولی حواسشون باشه طرفو تهدید نکنن که دادگاه طرف مردکو نگیره

بعد شکایت

سلام  بله میتونید  برخلاف باور عموم که میگن پیام و وویس جزو مستندات جرم نیست باید ب ...

واقعا؟ عزیزم آخه اون موقع که اسکرین می‌گرفت اسمش سیو بوده تو گوشی و شمارش معلوم نیست...ولی عکس پروفایل واتس اپش همون بود.... ولی ویس و چجوری میتونه بزنه زیرش خب؟! بعضیا میگن جتی وکیل بفرسته صدا شناسی تایید بشه صدای خودشه...اگه بازم اون اصرار کنه نه صدای من نیست قاضی نمیتونه حکم بده 

اول روحیه اون بچه رو خوب کنید بچه فک نکنه مقصره بگید تو خیلی خوبی و اون حق نداشت با تو اینکارو کنه ...

اصلا به روس خودش نمیاره عزیزم....به قرآن و پیامبر و هر چی فکر کنی قسم میخوره من نکردم!!! خیلی بیشرفه

بستگی به قاضی داره .که اکثرا رو این موارد حساسن. اره بابا با همینا حالشو میگیرن . بعضی چیزا ممکنه قا ...

جدی میگی؟ امیدوارم....شما دیدی همچین مواردی رو؟

نیاز نیست اونا خودشون دستور پیگیری میدن 

اخه میگن نمیشه پیگیری کرد وقتی اکانت و حذف کرده...واتس آپشم نامرد سریع رفته پاک کرده که نتونن پیگیری کنن...این کارست طرف

میشه راهنمایی کنید چجوری؟ باور کن از بس پیش وکیلا رفتم و هر کدوم نطر متفاوت دادن گیج گیجم.... یکی می ...

تو اینجور پروندها چون شخص چیزی برای اثبات جرم خطا باقی نمیزاره قاضی زیاد سخت نمیگیره بالخصوص شما پیام و صدای ایشون دارید 

ک واتساپ ایشون بک میخوره حالا دیلیت هم کرده باشه 

از روی ای پی و خیلی چیزا میتونن 

شما نگران نباشید فقط یه وکیل کار کشته بگیرید تا روند پرونده درست پیش بره 

بعضی از قضات انچنان وقتی که باید بزارن برای یک پرونده نمیزارن و سریع پرونده مختومه میشه بخاطر همین میگم وکیل بگیرید 

هردو پیش روانشناس میرن صحبت میشه با کوچیک ترین صحبتشون متوجه میشن کی ادعای کذب داره 

ب راحتی نمیتونه در بره

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
جدی میگی؟ امیدوارم....شما دیدی همچین مواردی رو؟

اره بابا... ازین کمترشو دیدم که مرده رو به غلط کردن میندازن.. خود قاضی هم زن و بچه داره .. وقتی میبینه یکی اینطوری یه دخترو بازی داده غیرت خودش اجازه نمیده

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی

چند نفر شهادت بدید که دیدید لمس میکرده بچه رو ولی فکر کردید نظر نداره

بعدا دیدید زیاد شده این رفتارا از بچه پیگیر شدید

بچه گفته که تهدید شده

همین تهدید کودک جرمش براش بسه

اب خنک میخوره مردک کثیف

شهادت بدید تو دادگاه..

البته همش با خانواده دختره دعوا می‌افتاد که چرا نمیزارین من ببوسمش....مادر و پدر و خواهرا میتونن یانا رو شهادت بدن؟ قبول میکنه دادگاه ازشون؟ گفتم شاید چون درجه یک محسوب میشن دادگاه قبول نکنه

اصلا به روس خودش نمیاره عزیزم....به قرآن و پیامبر و هر چی فکر کنی قسم میخوره من نکردم!!! خیلی بیشرفه

معلومه کتمان میکنه

چون میدونه چه بلایی سرش میارن

بگید ما شکایت نمیکنیم فقط به بچه زنک بزن بگو غلط کردم که بچه حالش خوب بشه

بگید به خاطر آبرو شکایت نیکنیم

بعد که زنک زد پدرشو در بیارید آدم شه