2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دعوا کردم ولی با آرامش.....کلی گریه و زاری و غلط کردم ....آره زندس 😂😂

خب خدارو شکر 

نمیدونم واقعا جوابهای من یکم چیزه در این‌مورد 🥴 خشن !😂

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂
ممنون ازتون چقدر شما خوبی ک اینجوری میگی ب دلم آرامش می‌دین......یک دنیا ممنونم از راهنماییتون 🌷

خواهش میکنم عزیزم انشالله خدا خودش دلت شاد کنه. 

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
اینکه همسرتون پشیمونه و حاشا نمیکنه خوبه اما اینکه هر بار بفهمه با زاری و التماس همه چیو نیتونه حل ک ...

دوستمون درست میگه اگرچیزیداره بزارسندشوبنامت کنه اگه خونه باشه دیگه بهتر ولی بنظرم باایندت بازی نکن وکناربکش یابازیه مدت عقدروکش بده ببین خطامی ه یانه ولی احتمالا حتی اگه پاشوکج بزاره دیگه نمیزاره تومتوجه بشی محتاط میشه که اتودستت نیوفته

تا کامل مطمعن نشدین سر زندگیتون نرید چون  اصلا ممکنه با همین التماسا خرتون کنه همیشه صبر کنید و بهشون فرصت بدین ولی اگه یه بار دیگه دیدین اصلن فرصت ندین 

چه روزایی که تو خنده هامون مردیم 😔
اولاً کسی که خیانت می‌کنه بازم تکرار میشه چون اگه میتونست خودشو قانع کنه که ترک کنه اصلأ سمتش نمیرفت ...

شما آقا هستی و همجنس خودتو بهتر می‌شناسی پس چه بهتر که از تجربیات یه مرد استفاده بشه

سلام دوست عزیز فعلا ازدواج نکن و به هر بهونه ای شده عقدتو طولانی تر کن تا رفتارشون ببینی و اصلا برات مهم نباشه مردم چی میگن و این و بدون با ازدواج چیزی بهتر نمیشه .

خدا یه فرشته دیگه بهم داد

ببین عزیزم من این قضیه شما رو داشتم دقیقا چت دیم بعد چت هم عکسهای دیدم ازش که قبل من رابطه حضوری هم ...

کی میگه همه مردان همینن اصلنم اینجور نیس منم نمی‌گم طلاق بگیره ولی ممکن هم هست که یکی بهتر گیرش بیاد شاید همون مردی که آرزوشو داره

عزیزم یه چیزی بهت بگم.. هیچوقت هیچوقت هییییچوقت دلت برای گریه هاش نسوزه... وقتی میبینن گند زدن بدجورم گند زدن گریه میکنن..هر تصمیمی میگیری  لطفا گریه هاش تاثیری تو تصمیمت نذاره