کسی که یه بار خیانت کنه بازم خیانت میکنه. منم همچین داستانی داشتم هرموقع مچش میگرفتم گریه میکرد و میگفت دیگه تکرار نمیشه ولی بازم تکرار میشد. من تمومش کردم رابطه مو.. به نظر من یه نشونه اس که خدا داره هی بهت نشون میده که با چه کسی داری زندگی میکنی.. اگه رفتارش هم نشون میده که باکسی هست و حس ششم ات میگه داره یه کاری میکنه حتما به حست توجه کن و طلاق بگیر... فقط به پا خامت نکنه و بچه بیاری که بی چاره ای
عزیزم وقتی همین الانشم براش مهم نبوده که تو بفهمی یا نه دیگه پای به حال بعد ازدواجتون امکان داره روش بهت باز شه حتی کتکتم بزنه الان چون عقدی و دستش ب جایی بند نیست
وقتی خیانت کرد بعدش رفتارت مثل قبل بود اگه رفتارتمثل قبل باشه میگه این خره خودمه ببخشیدد باخودش اینط ...
در جواب شما دوست عزیز اینجور مرداد رو وقتی تنبیهشون کنی و تو تنگنا قرارشون بدی شروع به مخفی کاری میکنن مثلا ممکنه به آدم محبت کنن ولی یواشکی کار خودشونو بکنن جوری که زنشون شک نکنه شاید برن یه گوشی با خط جدید بخرند و به کار خودشون ادامه بدن و زنشون شاید وقتی بفهمه که دیگه خیلی دیر شده
عزیز دلم گلم تنها کسی که میتونه واقعا کمکت کنه مشاوره، چون از همه چی خبر داره هردوتون رو دیده وازتون تقریبا شناخت داره مهمتراز همه علمش داره. متاسفانه بیشتر اینایی که اینجا عضوند ازدواج نکردن یعنی هنوز شناخت درستی از زندگی زناشویی ندارن. متاسفانه خیلیا از روی عقده و کینه بعضا از روی بدجنسی نظر میدن. اینجا همه جور ادمی پیدا میشه. بهم ثابت شده بعضیا که سریع میرن تو قیافه که وای اگر شوهرمن فلان میکرد جدا میشدم فلان میکردم درصورتی که دروغ میگن و تو زندگی واقعی بیشتریاشون با شرایط بدتر زندگی شون رو دودستی چسبیدن.