2777
2789

عزیزم اگه تو نامزدی هستید عجله نکن برای عروسی گرفتن 

اینجوری ک سه بار بهت خیانت کرده و شما سه بار از خیانتش تازه مطلع شدی ایشون کلا تنوع طلبه

شما براش کم نمیزاری؟ مشاوره حتما برید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه تو نامزدی هستید عجله نکن برای عروسی گرفتن  اینجوری ک سه بار بهت خیانت کرده و شما سه ...

عزیزم خیانت ج ن س ی قبل ازدواج بوده هشت ساله پیش ولی دوبار ک فهمیدم دیگ حق طلاقو داد و تکرار نشد ولی اون ماجرای هشت ساله پیشو تازه فهمیدم....بعله پیش مشاور رفتیم بعد اینکه فهمیدم ک در حد چت خیانت کرده و مشاور گفت برای تنبیه حق طلاقو بگیر ....همسرم هم فرداش هم حق طلاقو بهم داد هم خطشو عوض کرد ....یک بار قرار بود عروسیمون تابستون باشه کنسل شد الان باز قراره بعد عید مجلس بگیریم ....یعنی عقب بندازم؟

الان داره گریه میکنه میگه آدم شدم اون رابطه های حضوری قبل ازدواج با من بوده ولی چت بوده ک از وقتی حق ...

ببین عزیزم من این قضیه شما رو داشتم دقیقا چت دیم بعد چت هم عکسهای دیدم ازش که قبل من رابطه حضوری هم داشته بهم گفت که من اون موقع مجرد بودم و آزاد من گفتم خب اون ماله قبلا بوده بیخیال این چت ها چیه بابت اونا هم خیلی معذرت خواستو ناراحت بود در حدی ازش متنفر شدم ک‌. میخواستم طلاق بگیرم آخر سر دستشو گذاشت رو قرآن گفت هیچوقت دیگه انجام نمیدمو فلان منم بخشیدمشو یه فرست دیگه بهش دادم از اون موقع تا الان ک چیزی ازش ندیدم خداروشکر .فقد اینو بدون همه مردا همینن یکی از یکی دیگه بدتر طلاق بگیری با یکی دیگه باشی بازم همینه پس یا باید تا آخر عمر تنها باشی یا باید با یکی از این کثافتا ادامه بدی من اینو راجع مرد ها فهمیدم پس بیخیال کارش یه فرست دیگه بش بده و ازش قول بگیر ک اگه یک بار دیگه این کارت تکرار شد بدون هیچ فرصت دوباره ای جدا میشم ازت 

ببین عزیزم من این قضیه شما رو داشتم دقیقا چت دیم بعد چت هم عکسهای دیدم ازش که قبل من رابطه حضوری هم ...

چقدر مثل همیم .....اوهوم همه مردا ب فکر هوسن برخلاف....اینم قسم خورده تکرار نشه و منم چیزی ندیدم ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ایشالا برای شما هیچوقت هیچوقت دیگه پیش نیاد....تورو خدا برای منم دعا کنید  

چقدر مثل همیم .....اوهوم همه مردا ب فکر هوسن برخلاف....اینم قسم خورده تکرار نشه و منم چیزی ندیدم ..‌ ...

انشالا برای هیچکس خیانت پیش نیاد عزیزم...خدا بزرگه امیدوارم از این به بعد درست بشه همه چی گلم 💜 آروم باش زیاد فکر نکن چون هیچ مَردی ارزش فکرو گریه یه دخترو نداره بخدا 

انشالا برای هیچکس خیانت پیش نیاد عزیزم...خدا بزرگه امیدوارم از این به بعد درست بشه همه چی گلم 💜 آرو ...

وای ب خدا نمی‌دونید چقدر با حرفاتون دلمو آروم کردین این حرفتونو چند بار خوندم💜سلامت باشید هرجا که هستید

وای ب خدا نمی‌دونید چقدر با حرفاتون دلمو آروم کردین این حرفتونو چند بار خوندم💜سلامت باشید هرجا که ه ...

ای جانم میدونم واقعا این حس بده و نیاز داری یکی باشه تا مدام باهاش دردو دل کنی این موضوع رو باهاش در میون بزاری تا آروم بشی امیدوارم یه کوچولو هم که شده حالت خوب بشه😉💜 خلاصه از من بهت نصیحت عزیزم اصلا فکرشو نکنیا که بخدا بعد حسرتشو میخوری با خودت میگی دیوونه مگه این الدنگ ارزش داشت که من اینقدر واسش هرس جوش خوردن😁 به خودت برسو ک...ون لقش