2777
2789

ببین نمیشه انقدر راحت حکم داد طلاق یا بمون 

به فرهنگ خودتون بستگی داره

آیا تو بعد از طلاقت پیشرفت میکنی؟ حال الانت چطوره؟

اینا مهمن

مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.
خب من باید چیکار کنم؟؟؟راهنمایی میخوام

قبل از ازدواج با شما رابطه داشته خب چه ربطی داره؟؟ باید مینشیت تا شما یه روزی وارد زندگیش میشدید؟؟!!!

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من باید چیکار کنم؟؟؟راهنمایی میخوام

عزیزم با این میشه سومین بار که بخایی بهش فرصت بدی فرصت از یکی دوبار که گذشت و نامزد شما هم ببخشید ها دیگه طعم تنوع رو چشیده مطمعنم باش درست نمیشه هر کس اخلاقی که داشته باشه همونه درست بشو نیست این دفعه یکم سخت بگیر بنظرم 

الان ازدواج کردین ؟؟؟

جورجینا هم خیانت دیده ولی با پولای کریس جونش خوشه ببین توهم دلیلی واس موندن داری یا ن 

😂😂😂😂خیلی پولدار نیست همسرم ولی خیلی برام خرج می‌کنه ماهی نیست ک چند بار دسته گل نگیره برام

خانمی قبل عقد با شما هر کاری کرده لطفا کنکاش نکنید چون مجرد بوده و به شما هم تعهدی نداشته ولی این که چرا اون عکس ها رو هنوز نگه داشته و بعد از اینکه عقد کردین هم سر و گوشش جنبیده به این معنی هست که میتونه چندین بار هم تکرار بشه حالا صلاح مملکته خویش خسروان دانند من اگه جای شما باشم هر لحظه توی این فکرم که الان کجا رفته و با کی هست چون سابقه خرابه عزیز نمیتونم روش حساب زندگی کردن باز کنم.فردا صاحب یه بچه شدی میخوای چیکار کنی اگه این اوضاع رو ادامه بده