سلام عزیزم اولا متاسفم برای اونایی کا همش کامنت ناامید کنندا میزارن مطمئن باش این جور مسائل الان تو جامعه پره مهم خودتی که بتونی دودستی زندگیتو نگه داری یکی اینکه میگی رابطه مال قبل ازدواج با تو بوده خب مطمئنا همه ما قبل ازدواج کارایی کردیم که نمیخایم طرف مقابلمون بفهمه حالا از شانس بد شوهرت شما فهمیدی دوما توی چند سال اول زندگی خیلی مهمه که بتونی زندگیتو نگه داری
من ۱۱ ساله ازدواج کردم وتجربه بهم نشون داده که با دعوا وبدبینی هیچ وقت نمیشه کاری رو جلو برد سیاست داشتن ومحبت کردن زیاد همیشه هم بد نیست عاشق شوهرت باش وکاری کن اونم عاشقت بمونه
عزیزم این خوبه که حق طلاق داری ولی اولین اشتباه اخرین اشتباه میشه بنظرم به این گریه وزاری هاش نگاه نکن تواگه بچه داشته باشی میدونی اگه خیانتم ببینی مجبوری بخاطربچت بسازی پس تاکاربه اونجانکشیده درست کن اونم ازریشه
از همین الان جدا شو این ادم ارزش زندگی نداره .پسرعموی من تا الان ۳ تا زن گرفته و با هر کدومم چقد قهر آشتی کرد ولی بازم دست از زن بازی برنمیداره .این آدما تاااا دلت بخاد دروغ میگن جوری خامت میکنن ک مث موم تو دستش بشی .بخدا فقط داری خودتو حروم میکنی