2777
2789

اگر دوستان سرم نمی ریزند روابط قبل از ازدواج مهم نیست چون تو اون زمان به شما تعهدی نداده بودن البته اگر به بعد از ازدواج کشیده نشه

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
ممنون 🌷❤️

قربونت برم منم ۳ سال اول زندگیم‌مشکلاتی داشتم که بگم باور نمیکنی ولی الان که فکرشو میکنم یکی از دلایلی که زندگیم دوام داشته و الان احساس خوشبختی میکنم اینه که هیچ وقت مشکلاتمو جار نزدم هیچ وقت خانواده ام نفهمیدن من با شوهرم مشکل دارم اینو از من داشته باش هرچقدرم با شوهرت مشکل داشتی بدیاشو تو دلت نگه دار البته که تو همه زندگیا مشکل ودعوا هست ولی زمان که میگذره همه چی حل میشه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همین الان جدا شو این ادم ارزش زندگی نداره .پسرعموی من تا الان ۳ تا زن گرفته و با هر کدومم چقد قهر ...

متاسفانه قبول ندارم همه که مثل هم نیستن عزیزم شاید پسرعموی شما مشکلی داشته که قابل حل بوده وهیچ کس درکش نکرده تو دل این بنده خدارو چرا خالی میکنی

رابطه که برا قبل ازدواج بود و اصلا مهم نیست چون تو گذشته اشه

ببین از روزی که حق طلاق رو داده بهت خطایی کرده یا نه اگر که خطا کرده اشتباه رفته پس جداشو چون دیگه این آدم درست بشو نیست

عزیزم وقتی بخشیدی باید فکر همه جاشو میکردی دیگه، ببینی میتونی باهاش ادامه بدی مثل قبل باهاش باشی

هیچ آدمی مثل قبل نمیشه خدایی ....شاید ب مرور زمان بهتر بشه ....یا مثلاً تا میام خوب بشم بگم بخندم یاد عکسا میافتم😢

عزیزم تا جایی ک میتونی برای زندگیت بجنگ ب همین راحتی تصمیم نگیر ک بعدا پشیمون بشی،تا عقدی تکلیفتو مشخص کن وقتی رفتی سر خ نه زندگیت دلت قرص باشه ن اینکه بعدا خدایی نکرده با ی بچه بخوای طلاق بگیری،باهاش اتمام حجت کن بگو کافیه فقط یبار دیگه این چیزا رو ازش ببینی دیگه اونوقت بخششی در کار نیست ببین چی میشه چیکار میکنه،هر واکنشی از طرف همسرتون میتونه تصمیم گیریو برات راحت کنه

عزیزم تا جایی ک میتونی برای زندگیت بجنگ ب همین راحتی تصمیم نگیر ک بعدا پشیمون بشی،تا عقدی تکلیفتو مش ...

گفتم گلم...گفتم اگر یک بار دیگر تکرار بشه مستقیم میرم دادگاه....از وقتی حق طلاقو داد بهم چیزی ازش ندیدم....گفته دیگ تکرار نمیکنه😢

رابطه ج ن س ی قبل ازدواج بوده فقط یک بار تقریباً هشت ساله پیش ما سه ساله عقدیم ولی توی دوران عقد چت ...

اگر مربوط به قبل ازدواجه که هیچ ، مهم اینه بعد ازدواج به شما متعهد باشه ، اگه الآن اشتباهش فقط در حد چته یعنی زنگ خطر یعنی موقعیتش باشه ممکنه تبدیل به رابطه هم بشه ممکنه نشه ، بستگی به شخصیت خودش داره ولی رابطه صرفاً مجازی و موقتی به نظرم دلیل کافی برای جدایی نیست و قابل اصلاحه، البته هنوز اون قسمت گریه و به دست و پا افتادنش برام قابل هضم نیست ، نشانه پشیمانی اینه که تکرارش نکنی نه اینکه هر غلطی بخوای بکنی بعد مث بچه ها گریه کنی و توقع داشته باشی ببخشنت.

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام