2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه هستیم گیج شدین اما اینجا شاید راهکار خوب بتونن ارائه کنن اما شما باز برو پیش مشاور بنظرم

اره واقعا ممنونم از همه کسایی ک راهنماییم کردن ولی یکی میگه جدا شود یکی میگه بمون ...حتما با مشاور صحبت میکنم ممنون از نظرتون

سلام به نظر وتجربه من که پنجاه سالم  بهترین را ه اینکه جدا بشی حیف یک لحظه عمر واحساس زنان پاک ...

الانم بعد اون چت ها اصلا آرامش ندارم هر لحظه ک شوهرم می‌ره جایی سریع گوشیشو چک میکنم یه حسه بدیه

با سلام من یه چیزی خواهرانه عرض بگم که شما خیلی بایدمواظب خودت باشی چون دلم واقعا برای ما زنها میسوزه که چقد مظلوم واقع شدیم ..ولی مواظب سلامتیت باش چون مردی که الوده باشه هرز بپره حتما حتما ناقل بیماریهای مقاربتی هست خودش هم خبر نداره ...تبخال تناسلی و هزاران کوفت دیگه ...به بعد به همسرش انتقال میده ناخواسته ..لباسهای الوده و ...ظرف و ظروف الوده لیوان الوده ...حمام الوده ...حوله الوده ..ولی زمین گرده بدجوری اینجور افراد تقاص پس میدن ..حتی یک روز مونده باشه به مرگشون ..سعی کن تو پاک باشی و پیش خدای خودت سرشکسته نشی خدا برات جوری تو زندگی نشون میده  واون مرد خائن با عذاب وجدان خودش به سزای اعمال ناشایست خودش  میرسونه وضربه میخوره .فقط سعی کن بچه دار نشی تا تکلیف زندگیت روشن نشده که بچه ها گناه دارن به این دنیا بیان بین دوتا پدر ومادری که اختلاف دارن ..

با سلام من یه چیزی خواهرانه عرض بگم که شما خیلی بایدمواظب خودت باشی چون دلم واقعا برای ما زنها میسوز ...

اره واقعا خیلی ما خانوم ها گناه داریم ولی بعضی زن ها خیلی نامردن...من نمیخوام گناه شوهرمو کم کنم یا بگم تقصیر اون نیست ولی باور میکنید وقتی چت هارو دیدم و ب شماره ها زنگ زدم یا پیام دادم م ببینم کیه کلی فحش بهم دادن اون زن ها ک مغزم سوت میکشید از حرفاشون.....ممنون از اینکه وقت گذاشتید و راهنماییم کردین چشم سعی میکنم تا از زندگیم مطمئن نشدم بچه نیارم

منم از شوهر اولم خیانت زیاد دیدم با دوستم رابط داشت با خانم دوستش رابط داشت ، بخاطر یه دختر دیگه چندبار منا کتک زد تو خونه زندانیم کردبهم خیانت زیاد کرد آخریش هم گول یه زن دیگه را خورد و زندگیما نابود کرد خدا ازش نگذره هرچی باخود کلنجار میرم ببخشمش نمیتونم فقط این وسط من و پسرم بدبخت شدیم با اینکه ازش تو زندان طلاق گرفتم ۹سال به پاش نشستم وقتی آزاد شد رفت با یکی همسن خودش ازدواج کرده کاری باهام کرد که ۲۰سال از سنم پیرتر شدم تازه جالب هم است وقتی خواهرهاش بهش گفتن که مادر بچه ات هم خوشکلتراز اونه هم گونتر چرا نمیری باهاش ازدواج کنی بهشون گفته وقتی من زنش بودم دوست پسر داشتم و بهش خیانت کردم وقتی هم عروسی کردم دختر نبودم اینا حرف ها را پشت سرم زد.حالاهم میخوام بعد عید زندانش کنم و حقما بگیرم.

شما چشمت را باز کن مثل من نشی 

که یه بچه دیگه رو دستت بیفته ،

رو گوشیش یه برنامه است نصب کن وقتی به کسی پیام میده واسه شما هم میاد .

منم از شوهر اولم خیانت زیاد دیدم با دوستم رابط داشت با خانم دوستش رابط داشت ، بخاطر یه دختر دیگه چند ...

چقدر سخت بوده زندگیتون چقدر سختی کشیدید چقدر ....تورو خدا پاشید و زندگیتونو از نو بسازید بندازید کنار اون خاطرات تلخ رو....راست میگین اینکه بچه هم باشه خیلی سخته ممنون از وقتی ک گذاشتین و راهنماییم کردین

پس ببین بعد که برید زیر یک سقف و خرش از پل بگذره چی میشه طلاق بگیر چند میلیارد ادم هست  یک عمر ...

خیلی التماس می‌کنه راستش ن مثل قبل ک دیووونه وار عاشقش بودم ولی دوسش دارم ....یعنی بد تر میشه؟