2777
2789
همه مردا رفتاراشون ی ضعفی داره،مثلا من شوهرم اصلاااا اجازه نمیده تنها پامو از خونه بزارم بیرون یا با ...

رابطه ش با خانوادم خوب نیست، الکی باهاشون بده، و موقع عصبانیت کنترل خودشو نداره و بهم حمله میکنه اینا مشکلاتشه🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باهاش آروم حرف زدی؟

خیلی زیاااااد، با نرمی، با التماس، با بحث، با حال بد، اخلاقش عوض نمیشه که نمیشه، حرف حرف خودشه، و رو خانواده ی منم بشدت گیره، جدیدا هیچ جا باهاشون نمیاد، بدشونو میگه و من همش خودخوری میکنم، غم دنیا تو دلمه

خیلی زیاااااد، با نرمی، با التماس، با بحث، با حال بد، اخلاقش عوض نمیشه که نمیشه، حرف حرف خودشه، و رو ...

اوهوم میفهمم چی میگی خب تو ب حرفاش اهمیت نده ..میدونم سخته ولی هیچی واجب تر از خودت نیس اینجوری خودتو اذیت می‌کنی....خودت تنها با خانوادت رفت و آمد داشته باش ....ب خودت برس

اوهوم میفهمم چی میگی خب تو ب حرفاش اهمیت نده ..میدونم سخته ولی هیچی واجب تر از خودت نیس اینجوری خودت ...

همین تصمیمم دارم، شدم یه آدم مریض استرسی، مدام استرس دارم، هر جا با کسی باشیم حساس شدم فقط چشمم به اینه که ببینم ناراحت نیست بعد بیاد دعوا کنه باهام، حالم خراب میشه، اون روز میگه خودمون دوتایی مگه چمونه هر جا بخوایم بریم که کسی رو با خودمون ببریم که هم اعصابمو خورد کنن هم ناز کنن و... الان میبینم همین خودم برم خودمم آرومترم. هر بیماری که فکر کنی گرفتم، منی که همه ازم تعریف میکردن دارم شکسته و شکسته تر میشم 

همین تصمیمم دارم، شدم یه آدم مریض استرسی، مدام استرس دارم، هر جا با کسی باشیم حساس شدم فقط چشمم به ا ...

اوهوم بعضی وقتا میبینی طرف مقابل تغییر نمیکنه تو تغییر کن با اینکه حق با تویه ولی برای آرامش دل خودت باهاش بحث نکن و باهاش بیرون برو و اینا ولی خانواده خودت اصرارش نکن خودت برو.....فقط و فقط ب خودت برس .....روزا آهنگ بزار برقص...روحیتو قوی کن

فدات عزیزم منم مثل شماهام دلم خیلی گرفته ....بعضی وقتا میگم چقدر آدما آنقدر بد شدن ک با هم در و دل ن ...

اینجا تنها جایی بوده که من تونستم سال‌های متاهلیم رو تحمل کنم و با یکی درد دل کنم

رابطه ش با خانوادم خوب نیست، الکی باهاشون بده، و موقع عصبانیت کنترل خودشو نداره و بهم حمله میکنه این ...

واقعا سخته شوهر منم رابطش با خونوادم عالی نیس ولی بدم نیس ینی اگ ی ذره مامان یا بابام کم محلیش کنن جیگر منو خون میکنه😟ولی از اینکه کتکت بزنه ساده نگذر خدایی نکرده ی وخ ناقصت میکنه

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃