متاسفانه جامعه خیلی خراب شده زنا ب هم جنس خودشون رحم نمیکنن خدا ب دادمون برسه فقط...
تمام وجودم از آزار روحی شوهرم درد میکنه😭😭کاش اصلا با کسی باشه اما با من خوب رفتار کنه دوسم داشته باشه، آخه من نه خودم چیزی کم دارم نه چیزی کم گذاشتم واسش
آره خیلی باهاش خوبم درحدی ک مشاور بهش گفت قدر زنتو بدون
ب نظرم متعادل باش بییییش از حد محبت نکن کار اشتباهی ک میکنه باهاش برخورد کن ک متوجه بشه زن و مرد باید تو زندگی بهم دیگه آرامش بدن ن اینکه زندگیشون سراسر استرس و بی اعتمادی باشه
متاسفانه جامعه خیلی خراب شده زنا ب هم جنس خودشون رحم نمیکنن خدا ب دادمون برسه فقط...
مردا نی نی کوچولونیستنا خیلیم زرنگن هرکاریو اول منفعتشو در نظر میگیرن ، شما با یتیپخیلی معمولی برو به ی مرد خوشتیپ و خوش قیافه نگاه کن یا نخ بده بهش برمیخوره پس مردا ساده نیتسن ادای ساده هارو درمیارن که کیف و منفعت ببرن
ولی تا دیر تر از این نشده بهمش بزن بعدا ممکنه بخاطر خیانت الانش طلاق عاطفی بگیرید
تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋 -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُنجَوانههایآرزوهایِمانرا🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
تمام وجودم از آزار روحی شوهرم درد میکنه😭😭کاش اصلا با کسی باشه اما با من خوب رفتار کنه دوسم داشته ب ...
همه مردا رفتاراشون ی ضعفی داره،مثلا من شوهرم اصلاااا اجازه نمیده تنها پامو از خونه بزارم بیرون یا با پسرای فامیل مثلا پسر عمه و اینا در ارتباط باشم میگه تو بیرون از خونه نیستی نمیدونی مردا چ کارا ک نمیکنن خب چاره چیه،اگ اذیت کردناش در این حده سعی کن تحمل کنی عزیزدلم
برعکس شو دادو بیداد نکن فقط الویت خودت باشی اول خودتو دوست داشته باش اویزون نباش دوتا محبت کرد یکیم ...
انقد به رفتارام تو این 10 سال عادت کرده تا یه کم کم محلی کنم بدتر میکنه، خیلی اخلاق بدی داره، همیشه ی خدا از یه چیزی ناراحت شده، همیشه با یکی قهره یا از یکی از اعضای خانوادم و یا فامیلم متنفره، خیلی حال بهم زنه، خیر سرش تحصیل کرده س، همه از بیرون فکر میکنن من چه پسر خوبی رو پیدا کردم، هیشکی خبر نداره من شکنجه گر دارم تو خونه. اخلاقش خیلی بده🥺