2777
2789

ببخشیدا ولی شوهرت هوسبازه و ادم هوس باز حتی بهترین رابطه هم با زنش داشته باشه بااااز هوس بازه ولی نگران نباش حق طلاقو ک داری بازم ب مشاور بگو ببین ایشون چی میگن

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مردا نمک نشناس شدن، منم انقد که به شوهرم محبت کردم به هر کی میکردم و انقد گذشت داشتم، برام هر ک ...

متاسفانه جامعه خیلی خراب شده زنا ب هم جنس خودشون رحم نمیکنن خدا ب دادمون برسه فقط...

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
عقدیم

تهدیدش کن بگو فلانی من بهت شک دارم اگه که مال گذشتت بوده این چیزا که هیچ ولی اگه مال الانه و هنوزم درگیرشی شرفتو میبرم به خانوادت میگم و عقدمو بهم میزنم تا رسوا بشی 

شاید ترسید و دیگه ازین غلطا نکرد

خدایا شکرت♥️

بعد ازدواج بازم خیانت کرده ؟ اگه نه چرا عکسارو نگه داشته دلش تنگ می‌شده برای اون دوران جاهلیتش ک عکس نگه داشته؟؟ 😐😐😐

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
خیلی مردا نمک نشناس شدن، منم انقد که به شوهرم محبت کردم به هر کی میکردم و انقد گذشت داشتم، برام هر ک ...

برعکس شو دادو بیداد نکن فقط الویت خودت باشی اول خودتو دوست داشته باش اویزون نباش دوتا محبت کرد یکی‌محبت کن بخودت بها بده رفتارش عوض میشه هی جایزه بهش نده هر رفتار بدی کرد تنبیش کن ولی با رفتارت ، اول خودتو الویت قرار بده ، اونوری محبت افراطی کردی جواب نگرفتی حالا محبت سنجیده بکن شورشو در نیار

الان داره گریه میکنه میگه آدم شدم اون رابطه های حضوری قبل ازدواج با من بوده ولی چت بوده ک از وقتی حق ...

نه من نمیگم جداشو ولی بهش اعتماد نکن چون منم همینکارو کردم بدبخت شدم 

کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏
الان داره گریه میکنه میگه آدم شدم اون رابطه های حضوری قبل ازدواج با من بوده ولی چت بوده ک از وقتی حق ...

به این اشکاش نرو اینا اشک تمساحه و بس داره گولت میزنه دختر ساده نباش

خدایا شکرت♥️

الان وقتی با شما بوده خیانت کرده دیگه پس اون خانم گفته واس گذشته بوده مهم نیست فلان وقتی ت گذشتش این خانم بوده خیلیم مهمه این قضیه :/

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨