2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط ی چیزیو تودنیا فهمیدم کسی ک یبار خیانت بکنه بازدوباره انجام میده چ حق طلاقو بگیری چ هرچیزدیگ

کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏

یا خدا😿خیانت اصصصصلا جای بخشش نداره دیگه فک کن ب رابطه هم رسیده باشه خودت بهتر میتونی برا زندگیت تصمیم بگیری ولی اینو بدون خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند..شاید اونقد ب شوهرت بها و پر و بال دادی ک دیگه خیانت براش عادی شده

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
من فقط ی چیزیو تودنیا فهمیدم کسی ک یبار خیانت بکنه بازدوباره انجام میده چ حق طلاقو بگیری چ هرچیزدیگ

الان داره گریه میکنه میگه آدم شدم اون رابطه های حضوری قبل ازدواج با من بوده ولی چت بوده ک از وقتی حق طلاقو داده دیگه نبوده یعنی شما میگی جدا شم؟؟

اینکه همسرتون پشیمونه و حاشا نمیکنه خوبه اما اینکه هر بار بفهمه با زاری و التماس همه چیو نیتونه حل کنه نه 

اگر زمین ماشین یا چیزی داره سعی کن به نامت بزنه و بگو پشتوانه زندگی میخای اینجوری لااقل تو زندگی. دلت گرمه یهو پشتت خالی نمیشه و اونم میدونه همه چی ب نام توعه جرعت اینکه خطا بره نداره 

و حتمن ازش بخاه خطشو عوض کنه و هر چیزی ک مربوط ب گذشتشه پاک کنه و بگو اگ ی بار دیگه چیزی ازش ببینی نمیبخشیش تا بدونه خطا برع همه چی تمومه

کسی ک به یه کاری عادت کنه همیشه تکرارش میکنه

ولی اگ من جات بودم جدا میشدم چون اصلا نمیتونم با خودم کنار بیام همسرم قبل از من بدن دختر دیگ‌ای رو دیده باشه

چرا عکسای رابطه هاشو پاک نکرده؟؟؟

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
یا خدا😿خیانت اصصصصلا جای بخشش نداره دیگه فک کن ب رابطه هم رسیده باشه خودت بهتر میتونی برا زندگیت تص ...

خیلی مردا نمک نشناس شدن، منم انقد که به شوهرم محبت کردم به هر کی میکردم و انقد گذشت داشتم، برام هر کاری می‌کرد، امروز دیگه با خودم گفتم لابد با یکی هست که انقد رفتارش با من ظالمانه س😭😭😭

وقتی خیانت کرد بعدش رفتارت مثل قبل بود اگه رفتارتمثل قبل باشه میگه این خره خودمه ببخشیدد باخودش اینطور فکر میگنه تکرارش میکنه باید محبتتو اتفاقا کم کنی تحریمش کنی ببین وقتی کسی کاراشتباهی میکنه بهش جایزه نمیدن کخ تنبیهش میکنن محبتو سرویس دادنو کم کن بزار بفهمه کار بدش چه عواقبی داره ،اشتباه زنا اینه جایزهدمیدن به شوهرا، اگه بهش جایزه بدی ده ها بار دیگه تکرار میکنه سفت نگه دار خودتو بزار بدونه غرور داری ،خود نردا اینجورین اگه ۱۰ تا دوسش داشتی بکنش ۵ تا و واقعی از سرویس دادنت کم کن