2777
2789
عنوان

اونایی که سقط مکرر داشتن بیان

198 بازدید | 9 پست

بچها من دوتا زایمان زودرس داشتم سر دومی که از دستش دادم تا پنج دیقه سرپا میشدم کمردرد ولکه بینی داشتم دکتر هم رفتم ی سری دارو داد که خوب شدم از اون زمان تقریبا شش ماه میگذره و حالم خوب شده بود مشکلی نداشتم الان دو روز هستش که دارم خونه تکونی میکنم امشب باز ترشح و خون دیدم...نزدیک پریودمم نیس الان تقریبا وسطاش هستم...بنظرتون کمرم مشکل دار شدع یا رحمم چیکار کنم؟

هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم برام دعا کنه که خدا ایندفعه بچمو سالم بزاره تو بغلم😔دوتا بچمو از دست دادم خواهش میکنم ازتون دعا کنید برام.

چند ماهه سقط کردی هر دورو؟

احتمالا کر سنگین انجام دادی واس همین افتادی ب لگ بینی یا اینکه هورمونات بهم ریخته بخاطر استرس 

دلیل سقطات چیه

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب اصطلاح بهش میگن کمر سستی

منطقه ما بعد زایمان با سقط سر ده روز یک مدل زفت از عطاری میگیرن و میندازن تایکی دوروز هس

راه رفتن و نشستن و اینا سخت هس باهاش خشک میشه چون ولی خوبه

ویک قرص هس ب اسم‌قرص کمر یک جفت هس تز عطاری میگیری میزتری روشعله پخش کن حرارت کم یهو میترکه بعد مغز سفیدشو اسیاب میکنی با عسل صبح ب صبح ناشتا میخوری خیلی تلخه خیلی

واس همین نباتم‌یکم‌میزنن‌ یاعسل بعدقورت میدنش بجوی پدرت دراومده

اما‌واس کمر دردهای سقط وزایمان‌وپریود عالیه

علت‌سقط وزایمانت‌چی‌بوده؟

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
شاید کیست داری

داشتم رفع شد دوماه پیش سونو دادم 

هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم برام دعا کنه که خدا ایندفعه بچمو سالم بزاره تو بغلم😔دوتا بچمو از دست دادم خواهش میکنم ازتون دعا کنید برام.
چند ماهه سقط کردی هر دورو؟ احتمالا کر سنگین انجام دادی واس همین افتادی ب لگ بینی یا اینکه هورمونات ...

یکی پارسال یکی هم امسال مرداد ماه...ن استرس نداشتم...خدایی نمیدونم چرا این اتفاق میفته دکتر هم رفتم کلی آزمایشو سونو اینجور چیزا دادم همه سالمه

ب اصطلاح بهش میگن کمر سستی منطقه ما بعد زایمان با سقط سر ده روز یک مدل زفت از عطاری میگیرن و مینداز ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم ولی میتونی راجب اون اولی بیشتر توضیح بدی ممنونت میشم...الان من بعد دومی تحت نظر دکتر هستم کلی سونو آزمایش دادم همه سالم بودن 

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم ولی میتونی راجب اون اولی بیشتر توضیح بدی ممنونت میشم...الان من بعد دومی ...

ازمایشات ک مربوط ب غلظت خو ن وایناهس هم دادی

منم دوتا سقط داشتم هفته های پایین ک دکتر بعداز انجام ازمایشام گف امکان داره بخاطر این فاکتور خون‌بود ک غلظت بالا میرفته وقلبشون ایست میکرده من میگم خواست خدابوده دیگ

من الان هرشب امپول دور ناف میزنم دکتر اجازه نداده بود حامله بشم ولی خداخواست و من حامله شدم وقتی رفتم جواب ازماییشات موبگیرم ب دکترنشون بدم علت سقطام بدونه

چندروز بعدش فهمیدیم حاملم وباز رفتم دکتر گفتم دعوا کرد وامپولام شروع کردش 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
ازمایشات ک مربوط ب غلظت خو ن وایناهس هم دادی منم دوتا سقط داشتم هفته های پایین ک دکتر بعداز انجام ا ...

اره دادم سالمم